August 06, 2007

ePoukama ja Huuto ja lastenhoitajat ja lemmikit myös

Veronica etsii lastenhoitajaa. toisaalta, ei saa mollata, jos tollasella CV:llä varustetun lastenhoitajan haluaa niin Suomi on varmaan ihan oikea paikka etsiä.

tämmönen vitutus-blogi tuli vastaan. ihan tuntuu sukulaissielulta, mutta myönnän että häviän kirosanojen määrässä. että tämäkin päivä sitten tuli vastaan! hauskaa lukea :)

tässä viel vertailin eBayta ja huutoa. jos ei nyt mennä siihen kumpi on kätevämpi vaikka mahdollisen tavaran noudon kannalta(...), niin muutamia eroja on. no huuto on ruma ja simppeli laitos, mikä on ymmärrettävää, ei ole ihan saman kokluokan laitos ku ePoukama. mutta, ePoukamassa kauppa menee kiinni sillä sekunnilla kun menee, huudossa huudellaan vaikka hamaan loppuun asti, jos ei 5min raja ylity. kiva myyjän kannalta toi jälkimmäinen, jos joku viime hetkellä huutaa ja toinen haluis vielä korottaa. toisaalta huudossa ei niitä huutoja kovin paljoa tunnu kertyvänkään, kun katsoo melkeen minkä vaan osaston juuri kiinni meneviä kauppoja niin aika moni myytävä jää omistajalleen... eBay on vilkkaampi, mutta sen mukana saa sitten huutaa tavarastakin kerran jos toisenkin. mutta koska kauppa menee kiinni klo xx, huutamine kannattaa jättää viime sekunttiin, kirjaimellisesti, jolloin kukaan ei pääse enää korottamaan. jollainhan voi olla varauksena että voi maksaa tiettyyn summaan asti, ja jos näin, sitten on voi voi. mutta voihan sitä itsekin tarjota omaan maksimiinsa asti ja maksaa vain sen mihin huutokilpa jäi+minimikorotus. huudossa saat (käsittääkseni) maksaa ihan koko summan mitä tarjosit. vähän tylsää, ei oikeen viitsi kuin tehdä minimikorotuksen, ja jos olis kyseessä suositumpi tuote niin saat juosta siellä koko ajan vahtaamassa. molemmissa on puolensa. sit on tietysti tää et huudossa myydään 98% 80-luvun paskaa tai vielä vanhempaa. mutta siitä ei voi itse palvelua syyttää. me suomalaiset vaan ollaan tälläsiä. ja eBayssa on paypalin turva, jos tavara jää saamatta, ne hoitaa rahat takaisin. nimim. kokemusta on. voidaan tietysti katsoa huudon eduksikin että raha-asiatjää kahden yksilön väliseksi asiaksi, isoveli ei vahdi.

jaa, uutisissa kerrottiin että joku oli ryöstänyt Boan eläinkaupasta aseella uhaten. tarvii olla aika kallis Boa kun pitää tollaseen ryhtyä... artikkelissa mainittiin että kyseessä oli mahdollisesti tilaustyö - elämän kevät näitä ihmisiä. "pakko saada Boa, pakkooooo, iskääääää!!" "ok, iskä hoitaa..." laitetaan Lahden mafia asialle, Boa on saatava! oikeesti säälittävä harrastus jollain, kun pitää vittu varastaa joku käärme.

No comments: