August 19, 2007

homo customerus, homo dancimus ja homo säätimys

asiakas kirjoittelee meille kirosanojen täyttämiä ja uhkailevia, aggressiivisia maileja. no tässä ei ole mitään uutta. tää tapaus on vaan niin surullinen, kuvitteleekohan se että asiat hoituu silleen helpommin? voi voi. taitaa olla päinvastoin, omille nilkoilleen siinä vaan kusee kun räksyttää tolleen. kaikki tietää että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. palaan hänelle asiaan varmaan huomenna :)

yks tyyppi (n.37, perheellinen, ulkomaista alkuperää) joka osti multa jotain tavaraa huuto.netin kautta, ja haki sen paikan päältä, laitto nyt perään mailia että haluaisinko mennä jonnekin tanssitunnille. mesta on lähellä asuntoani. tyyppi ei käydessään montaa sanaa puhunut, huonon suomen takia ehkä. tai ujo vaan. maili oli kohtuu epäselvä, mutta se tuli selväksi että 'marco bjyrström' vetää siellä kurssia. en usko että lähden tanssii... liikuntahan ois hyväks mulle, mutta ei näin.

vituttaa ihmisten tehottomuus ja säätö. kun tehdään töitä, niin pitäs tehdä töitä. mutta tuntuu usein että jengi vaan säätää jotain. asia A pitäisi saada valmiiksi, mutta ihmiset tekee asiaa B joka tarvii olla valmiina vasta myöhemmin, tai takertuu johonkin mitättömiin pikkuseikkoihin (esim. tekninen ongelma, johon olisi vastaus ja ratkaisu saatavilla kun vaikka KYSYIS) ja nysvää niitä. pitää soitella perään (kun ensin laittaa postia) että hei mites tää asia A?? "ai niin joo, katoin sitä mailia mutta...joo..katsotaas nyt sitten...". miks mä laittelen mitään posteja jos ei niihin vastata, voisin saman tien vaan soittaa kaikki läpi? mikä usein pitääkin tehdä. sähköposteista on kai vaan tullut niin sellasta taustahälyä ettei niihin kiinnitä huomiota ellei se ihan suoraan välittömästi vaikuta itseen, tai ellei joku lyö lekalla.

jahaa olen ainoa nainen tänään työpaikallani. tajusin juuri.

No comments: