August 11, 2007

peruslauantai eli suomen kielen kanssa ongelmia

no eilinen on sitten sekin eletty. oli keskimäärin ihan hauskaa. miehellä meni vähän liian lujaa. niinhän se on suomalaisessa kansanperinteessä ja kulttuurissa että joskus sä talutat ja joskus sua talutetaan. oli se sitten hyvä tai huono juttu mutta näin se on. olis tosin hyvä jos joskus oppis silleen ettei itse olis osallisena enää.

oon miettiny että mikä vittu se huolinta-keskus on. siellä...huolitaan? mies tuli olan takaa lukee ja kertoi mistä on kyse. se ajatteli että haluan ehkä oikeasti tietää?

olen tajunnut että sana junnu juontaa juurensa juniorista ja inee(inessä, jne.) sanasta in. oppia ikä kaikki. aika itsestäänselviä asioita?

käytiin hakee mulle kenkälaatikoita pukinmäestä. mutta huomenna näkee mahtuuko ne ahtaaseen eteiseen ollenkaa. tänään olis ohjelmassa illallinen vaan ja Deathproof. taistelin eilen tunnin että sain sen DVD-soittimessa toimivaan muotoon, mulla tosin ei ole tavallista erillistä DVD-soitinta joten jää nähtäväksi onnistuinko. jos en niin jo on vittu. en osaa edes koodata näppikseen suoravalintaa laskimelle, sekin vituttaa. pitäs oikeesti pistää kone uusiks, ja puolen vuoden sisään hankkia uus tai vaihtaa suurin osa sisuksista (emo, kovot, muistit...).

NYT-liitteessä lupailtiin että ensi-viikolla Jan Vapaavuori kertoo, millainen kaupungin pitäisi olla, jotta hyvin toimeentulevat viihtyisivät siellä. hmm, luulen että minäkin voisin osapuilleen maalailla sen kuvan. vaikeampaa sen sijaan onkin kertoa miten huonommin toimeentulevat a) tulisivat toimeen ja b) viihtyisivät vielä. etsikääs joku kertomaan siitä.

note: leffa toimii.

No comments: