September 04, 2007

kirkko on oikeassa vain jos olen samaa mieltä

pohjoisnapa sulaa (HS 3.9), paljon odotettua nopeammin. keltähän odotuksista taas on kysytty? Inconvenient Truth oli kuitenkin vain tieto joka dokumentin muodossa tuli ympäri maailmaa tavallisille pulliaisille asti, siinä vaikutti siltä että muutama asiantuntija on kyllä havainnut pohjoisnavan tilanteen... en usko että minä tiesin tästä ennen "tutkijoita". tässä ei siis ole mitään vitun yllättävää. jos haluaa nähdä Manhattanin ilman sukellusmaskia, suosittelen varaamaan liput nyt :)

kirkko on paskana kun joku ketä se suojeli käännytettiin takaisin
(HS 3.9). ”Päätös oli kuin nyrkki silmään. Eivät viranomaiset halua mitään yhteistyötä tehdä" toteaa joku kirkon edustaja. siis ulkomaalaisvirasto ei halua tehdä yhteistyötä, koska totesivat että hakemus on "perusteeton"? se on varmaan perusteltu ihan vaan siksi että kirkko suojeli hakijaa? siitä on varmaan sovittu että mikä on perusteetonta ja mikä ei, jos tämä hakemus ei täyttänyt kriteereitä, kirkko ottaa sen henk. koht. en ole hakemusta nähnyt joten en tiedä kuinka perusteeton se oli tai ei ollut. mutta kirkko on kyllä sellainen että vaikka ne suojelisi saddam husseinia niin eivät käsittäisi jos valtio olisi eri mieltä. kirkko haluaa aina viimeisen sanan. mutta noi on 2 eri asiaa, en silti voi sanoa olisiko kurdinainen pitänyt jättää käännyttämättä vai ei, sehän nyt sit kai tapetaan siel kotona. varmaan heti saa kuulan kalloon kun astuu koneesta ulos. ei, ensin ne varmaan kiduttaa. ja eikös kivitys oo siellä päin suosittua? muistan nähneeni sellasia videoita... vituttaa kun ajattelee sitä meininkiä. no, miksi meidän meininki olisi parempi kuin muiden? ei periaatteessa miksikään, mutta en vaan siedä ihmisten perusteetonta nöyryytys- ja kidutus- ja väkivaltatarvetta. (ja mitä minun sietäminen liittyy siihen? olen aina oikeassa, silleen se liittyy).

tuleva viikko stressaa. niin paljon duunia. tänäänkin on vapaapäivä muka mutta sit ei kuiteskaa. pitää tehdä hommia....ei kuitenkaan puhelimeen vastaamista ja asiakkaiden kaa vänkäämistä joten pitää olla kiitollinen. eilen oli yksi kohtuu perus-keissi tyyliin "paina sitä nappia niin vika korjaantuu", asiakas oli tietysti todella haluton tekemään mitä pyysin koska vika "ei voi" korjaantua sillä. no sama vanha, asiakas "painaa nappia" ja vika korjaantuu. hän oli todella hämmentynyt. "olen tietoliikenneinsinööri ja tänä on kyllä todella outoa...että tämä tällä korjaantui". niin, ehkä tuo titteli ei sittenkään kerro kovin paljoa sinusta. asiakas jaksoi päivitellä kuinka ei pidä mahdollisena että vika korjaantui tekemällä kuten neuvoin. minä en ole tietoliikenneinsinööri mutta kyse todella oli aika helposta asiasta tyyliin kytke kaksi johtoa tai vastaavaa.

en jostain syystä saanut enää oikeen unta aamu-kuuden jälkeen. historiallista. mentiin nukkumaan aikaisin mutta se ei ole ikinä estänyt nukkumasta vähintään puoleen päivään. odotan että mies nousis ja lähtis duunii niin pääsen luukuttaa musaa. Morrissey toimis.

No comments: