September 02, 2007

toimintahäiriöitä digissä (missäs muualla) ja itsessä (tuskin myöskään yllättävää)

Kuvaongelmia Ylen kanavilla.(HS 2.9) digikuvissa häiriötä. yllättävää??

sain pyykit koneeseen mutta tuottoisuuteni hupeni siihen. ei puhettakaan että jaksaisi imuroida vaikka imuri on tossa keittiön lattialla. olen usein imuroinnin jäkeen niin poikki etten jaksa työntää laitetta kaappiin vaan se jää lattialle.

on tylsää ja haluaisin puhua jonkun kaa mutta kaikki on jossain. ei oikeen voi kun kestää vaan ja vaikka lakkaa varpaankynnet. ja katsoa vapaaotteluvideoita.

ja huomasin eilen luomen joka ei todellakaan ennen siinä paikalla ollut, ja tietysti luomi on epämääräisen värinen ja muotoinen. jos tässä nyt kuollaan ihosyöpään, niin on aika ikävä juttu. mutta niinhän se (lähes) aina menee että koska et oleta kuolevasi sillon kun kuolet, tulee se ehkä vähän ikävänä yllätyksenä. on olemassa joku sanonta tyyliin "samalla kun elämä keskeytyy, se tulee valmiiksi", ja olen aina pitänyt siitä. no tässä bingossa on myös vaihtoehtoina ainakin "vain epämääräinen luomi" ja "ihosyöpä, josta kuitenkin selvii hengissä". pitää mennä tulevalla viikolla lääkäriin siis ja katsotaan sitten mikä on tuomio.

No comments: