October 29, 2007

irtiottoja

olen aina halunnut käyttää skalpellia johonkin... jalkahoidossa käytetään vaihtoteräistä skalpelliä kovettumien poistoon, siksi se on ihan normaalia kosmetologin omistaa. tai vois mulla toki valokuvienkin myötä semmoi olla. no mut mun sormeen tuli joku juttu yhtäkkiä... näytti ihan joltai minikokoiselta palovammarakkulalta paitsi ettei ollut kipeä. se oli pieni ja sillee sopivasti mutta ärsyttävästi koholla joten päätin että nyt! kaivoin laatikosta skalpellin, uusi steriili terä vaan kehiin ja sehän lähti hauskasti. voisko tollasta koittaa finneillekin? hehe. ehkei, lähtis tervettä ihoa, mutta tossa rakossa oli mun mielestä vaan ylimääräistä...en tuntenut mitään ja mielestäni se todistaa minun olevan oikeassa.

katsottiin taas sitä Maajussi-ohjelmaa, mutta nyt en enää kestänyt, lopetin kesken. mutta mainostauolla ihmettelin paskoja mainoksia. jotain Mars-patukkaa mainostetaan "päivän paras hetki" tms. musta jotain muutakin suklaata tai syötävää on myyty tolla samalla jutulla? no mainosten on tarkoitus liioitella ja myydä mutta päivän paras hetki? tässä myydään suklaata ihmisille joilla ei ole muuta elämää. ei se kun avopuoliso Petteri hetken äheltää pimeässä kanssasi yöllä ole mitään siihen verrattuna kun saat mars-patukkaa...

joku päivä tässä vielä vaihdan Nordeasta...Sampoon tai IHAN MIHIN MUUHUN PANKKIIN tahansa. vihaan Nordeaa intohimoisesti. kirjoitan aiheesta vielä joskus kirjan. novellin ainakin.

jaaha Argentiina taitaa saada naispresidentin. toivottavasti se on myös hyvä presidentti.

tulevalla viikolla mulla on vaan yks aspa eli asiakaspalvelu duunivuoro ja sekään ei ole aspassa vaan suostuin menee yksille messuille töihin, perjantaina. vähän vaihtelua vaikka mitä väliä sillä enää täs vaihees on. mies tulee myös firman puolesta sinne joten ollaan yhressä töissä! tiistaina aion mennä Lahteen ja kyllä nyt maanantainakin pitäs jotain duunihommia tehdä... keskiviikkona mennään Mariannelle ja Stulle käymään, meksikolaisruokaa tekee. ja Maria tulee mun luo torstaina, tehdään kolmistaa safkaa. torstaina myös Tiitta tulee hakee kisut eläinlääkärille, emo leikataan ja pikku-tyttö vähintäänkin rokotetaan tai sit sen napatyrä leikataan ehkä kans. jos ei, niin uusi perhe saa hakea sen oikeestaan heti sit viikonlopun aikana. emon pitää toipua siitä steriloinnista ennenku sen voi hakea. meidän tulee molempien kyllä ikävä niitä tietty, vaikka nyt odotankin että pääse eroon vastuusta ja allergiapaskasta. tytöt on molemmat miehen faneja, tietty, kuka tyttö ei ois? :D mies jaksaa silittää ihan loputtomasti.


vitsejä työkavereilta:
mitä pitäs sanoa naiselle jolla on 2 mustaa silmää? ei mitään, johan sille on kahdesti sanottu.

somali, mustalainen ja venäläinen ajoivat autolla, kuka oli kuski? poliisi.

kamala, seksistisiä ja rasistisia vitsejä vaan.

jos tietyt asiat menee tietyllä tavalla, ja ne ei liity minuun suoraan ollenkaan, saattaisin saada ensi vuonna kätsyn mahdollisuuden muuttaa Irlantiin. en ole ikinä Irlannista haaveillut muuta kuin loma-mielessä, mutta ulkomailla asuminen on toki ollut kokoajan mielen perukoilla. mutta, katsotaan nyt miten asiat etenee.

No comments: