October 31, 2007

musatalon ytimessä

(HS 30.10) " Musiikkitalon viivästys voi lykätä muutakin kulttuurirakentamista." no voi harmi.

mitäs muuta sitä keksis millä vois osottaa sivistymättömyyttään ja barbaariuttaan? dum di dum...

oon nyt tosissaa viel miettiny noit matkavaihtoehtoi marraskuulle, kun nyt lomaakin kerran on otettu. jos en tätä mahdollisuutta käytä niin oon totaali-luuseri. ainoo etten oo parii viikkoo kattonu pankkitilille enkä mielellää kattoskaa...luulen et tilanne ei oo kovin hyvä ja oon vaivihkaa vilkuillu halvempia ja halvempia kohteita.... jos nyt yksin joudun menee ni joku cityloma sit kai, kun ei se aasia kerta multa onnistunu. citylomal voi shoppaa ainakin ja tapaa ihmisiä jos kaivan netistä jotain kontakteja. enoo ikin ollu Amsterdamissa!! se on paha aukko. halvoista lennoista myös seuraavat ovat pistäneet silmään: Lissabon, Milano, Barcelona. Barcelonasta tiedän jopa missä maassa se on :) Varsova kuulostaa mukavan harmaalta mutta ollaan puhuttu et mentäs miehen kaa sinne kun sil on siel joku tuttu. Dubai olis mukava eksoottisen/lämpimän ja kaupunkiloman yhdistelmä ehkä. mutta vähän kauempana toki, ei saa lentoja ihan pariin sataan...

nyt ois hyvä sauma kattoo joku leffa tai mennä kerrankin ajoissa nukkuu. kello on vast puol 3 ja mua väsyttää. aamulal olis palaveria tarjolla mutta siellä puhutaan kai vaan sopimuksista, aikatauluista ja muusta... ei niinkään webbisivun sisällöstä tai asiakkaalle näkyvästä matskusta. joten minulla ei kai ole mihinkään sanottavaa enkä aio siksi mennä paikalle.


tein tänään töissä virheen. ihan oikean virheen, josta en voi syyttää ketään muuta kuin itseäni. jumalauta. ääretön vitutus. en siedä virheitä. vaikeeta antaa anteeksi, itselle tahi muille. virheet vaan eivät ole ok. huono asenne mut on siitä iloakin. pitää ajatella positiivisesti.

ainiin mies osti ihanan takin itelleen eilen, eli en shopannu yksin. sanoisin että pakotin sen ostaa sen mutta onneks se halus sen takin ihan itse. otan siitä vielä kuvan! se vaan sopii niin hyvin ja digailen sitä tyyliä kai sitä saa iloita.... mun pitää kyllä alkaa käyttää talvitakkia, on alkanu tulee niin vitun kylmä. ostin alkusyskystä sekä syys- että talvitakin, molemmat tosi samanhenkisiä mutta talvitakissa huppu ja tietty muutenki lämpimämpi. no otetaas kuvat, takit on niin tärkeitä et ne pitää olla ikuistettu...sit vois mennä hyvillä mielin nuksaa, jos kisut suo.

tosi samiksia ovat...

kamerasta löytyi kuva jonka otin tänään aamulla. tää ei ole edes landelta vaan ihan Lahden kaupungista. huom en siis väittänyt Lahtea landeksi.

tää on omalla tavallaan viehättävää mutta oikeesti kyllä katsoin tota vähän että öö... kukahan taiteilija ton on rustannut. nauratti mutta toki kävin ostoksilla. en kelaa et jonku pikku-kiskan pitäs teettää kyltit mainostoimistolla, itsehän ne tietty tehdään mutta tää on aika raju. tosin ehkä tää vetoaa kohdeyleisöön hyvin, hitostakos mä tiedän. tänää ois just pitäny kelaa töihin liittyen jotain tosi syvällisiä markkinointijutskia ja sain kokoajan sellasta "ihan ku koulussa" fiilistä (sellai kammotus et apua en tajua vittu mitää, se tradenomi/BBA markkinointi-kurssi). se ei ollu kai mun juttu. ymmärrän perusteet joo mutta sit kun pitäs miettii et mitä ja miks, sellasta oikeesti syvällistä niinku bisneksen filosofisia kysymyksiä, eikä jotain käytännän toimia, niin ei pysty. totaaliblokki. onneksi oleen vaan mukana tiimissä, kyllä markkinoinnin vastuu on jollain joka sen myös oikeesti hallitsee :) ja ymmärrän nää asiat et jos joku selittää et näin tää nyt on, strategia tätä ja brändi tätä (esimerkiks), niin siitä eteenpäin osaan toimia tai ehdottaa ainakin. mutta jos pitäs kelaa et mikä tää brändin ensisijainen arvo on tai sijainti markkinoilla niin päätä alkaa särkee. oikeestaan, oli kysymys mist tahansa kokonaisuudesta, niin mä en vaan hallitse niitä. maailmakin on sellai hankala juttu ellei ole tosi selkeä hetki...et mikä tää maailma on ja miks tää on tämmöi. maailmanpolitiikkakin pistää usein hikoomaan jos menee yhtään syvemmälle mun "oikeisto on perseestä" konseptista. asevelvollisuus on yks tosi vaikea aihe. ainiin no musiikkitalo on helppo kokonaisuus jonka hallitsen!

No comments: