October 24, 2007

viritetty työntekijä, kireä kuin viulunkieli

töissä ja väsyttää. mutta ei vituta! nukuin liian vähän, eilen illalla oli joku pakottava tarve humaltua ja sitten vaikka tein parhaani, se ei meinannut onnistua kunnolla... kun tultiin aamulla bussilla duuniin miehen kaa ni mietittiin että varmaan ehkä vika kerta kun yhdessä tullaan töihin, mulla on ylipäätään niin vähän duunia enää ja lomakin tossa vielä... voi voi, haikeeta. elämä on.

niistäminen ja kuiva ilma alkaa käymään sen verran nenälle että räkäpaperit värjääntyy verestä. ei limakalvot kestä tällästä paskaa. mulla on kyllä reseptillä nenätippoja ym mömmöjä mutta ei ne nyt meinaa jeesaa etenkään jos ei joka helvetin välissä muista niitä laittaa. mutta jatkan tota päivien laskemista kissojen lähtöön, sitten kaikki vaivat helpottaa. vähän haikea olo on jo, ne on niin pehmeitä. yritän hemmotella niitä nyt sheballa (niiden lempparia) ym. jännää on että olen ihan immuuni kynsilakan 'hajulle', se ei käy nenään mutta kun töissä lakkailen niin cubicle-naapurit joskus ihmettelee että mikä helvetti täällä haisee. no meiksi täällä vaan sukii sulkiaan...

hmm, työkaverit (asiakaspalvelusta) suunnittelee päivä tukholmassa risteilyä tammikuulle, 5e per pylly. no rahasta ei jää onneksi kiinni mutta tukholma...ei taas. meniskö sieltä satamasta joku dösä keskustaan en vittu jaksa kävellä sitä viittä kilsaa sinne. mut ei ois myöskään eka kerta kun jään hyttiin päiväksi makaamaan. olipas statement. oikeasti olin joskus teininä vaan niin pahassa flunssassa etten siksi pystynyt lähtemään. mutta ei mua joku tukholma tollee päiväksi jaksa kiinnostaa enää. jos sinne nyt viel menis joskus niin vaikka vitun viikko sitten, mutta siihenkään ei himoa ole.

huomenna meinasin mennä Lahteen toimistolle tekee duunia mutta ei siellä ole "'olennaisista" työkavereista kumpikaan paikan päällä joten ihan sama se sitten on, ei kannata mennä. menen ensi viikolla. mutta huomen aamulla on kuitenkin palaveri teknisen palveluntarjoajan kanssa ja sitten on pakko pitää joku puhelinkonferenssi(en tietä miten helvetissä sellanen toimii? en ole kokeillut ikinä) koska ollaan nyt varmaan kuukausi mietitty noita asiakkaille lähteviä posteja ja niiden muotoa...html vai mitä jne. mutta tossa tuntuu nyt olevan niin monta liikkuvaa osaa että tällä menolla puhutaan siitä viel ens vuonnakin. et jos sais nyt homman kerralla kuntoon... samaisen firman pikkujoulut on ihan marraskuun lopussa. lupaiduin jo menee (Lahdessahan ne on) joten jos nyt päätän matkustaa johonkin niin siks pitäs olla takas. ohjelmassa on HIFK-Pelicans matsi ja sitten jotain....perus ruokajuomasettiä kai. no eihän toi nyt sinänsä jonkun reissun edelle sais mennä mutta kun kysyttiin että varataanko liput ja majoitus ja sanoin et joo niin ei oo kiva feidaa. ellei oo pakko.

sitä oon miettiny et on se sillee sääli et sit kun sä oot oikeesti hyvä työssäs, ninku vaik täs asiakaspalvelus, tiedät kaikki mahdolliset viat ja selvität ne ennätysajassa ja osaat manipuloida asiakkaita ja tiedät niiden metkut ja osaat hoitaa ne fiksusti ja pystyt multitaskaa eri juttui ja ylipäätään toimit telepaattina ja helvetin tehokkaasti sitäkin, niin sit sä oot niin täynnä sitä et se on pakko lopettaa. no sattumaa ehkä, kyllä mä näen monia ihan muita syitä miks tää alko vituttaa, mutta on tässä duunissa sellanen elinkaari, ei tätä juuri kukaan tee pidempää ku 2-3vuotta, sit edetään tai vaihdetaan lafkaa. poikkeuksia löytyy mut ne on yleensä niitä jotka ei oikeesti saa mitään muuta hommaa. mut et nyt menee mun osaaminen vähän hukkaan, tai ei, mut sillee, tääl on nii helvetisti nyt uusia ja palvelun laatu on laskenut sen takia ja varmaan muutenkin, niin vaikka nyt itse sanonkin niin on se vähän sääli et tälläset jotka osaa ja tekee sen nopeasti niin lähtee. tääl on nyt vähän ollu viimesen vuoden aikana joukkopaonkin merkejä, vaihtuvuus siis kasvanut. nytkin 2 hyvää kollegaa hakee muuta paikkaa, perjantaina työhaastattelut, sen jälkee lähetään syömään ja juomaan ja juhlistamaan sitä. vaikka eivät saiskaan paikkoja mutta yritystä on, toivon parasta.

yks kaveri on niin saamaton että vituttaa, saamaton pitämään kontaktia kanssani siis. en tiedä onko se sen parempi kenenkään muunkaan kanssa, ei sillä hirveästi kai ole sosiaalista elämää. lähinnä meidän kontakti on ollu viimesen vuoden tuota chattiosastoa mutta jos se keskustelun aloittaakin niin se jää siihen "moi"hin, kun vastaan niin siihen ei vältsisti enää tule sitten vastausta. ja jos itse aloitan niin säkällä saan moi-vastauksen ja pikaiset kuulumiset. looginen päätelmä olisi että se ei jaksa olla mun kaa tekemisissä mutta luulen että se ei ihan pidä paikkaansa ja sen kerran kun nähdään niin hän vaikuttaa tyytyväiseltä. ja itse siis aloittaa chattejä välillä mutta jättää ne sitten kesken alkuunsa, ELLEI itse halua jotain, siis lainata tai vaivata... okei se on vaan tosi välinpitämätön siitä, tiedän että sillä usein on se ikkuna vaan auki ja sit se lähtee nukkuu tai ihan muualle... mutta toi vituttaa. aion nyt lopettaa yhteydenpidon itse ja harkitsen vastaanko jatkossa niihin chatti "moi"hin enää... saa tekstaa tai mailaa jos haluu oikeesti olla tekemisissä mun kanssa. toi aiheuttaa nimittäin niin paljon vaivaa että mä jaan sille huomioo ja sit se itse on niin välinpitämätön että jättää keskustelut tollee alkuunsa tai ylipäätään.


esimies kertoi juuri vitsin: mikä on pihiyden huippu? mies menee thaimaaseen ja ottaa omat lapset mukaan.

No comments: