November 22, 2007

ihan samaa ku eilenkin

joku naapuri pisti yhtäkkiä bileet päälle ja siellä soi Michael Jacksonin Billie Jean :D kuuluu niin kovaa tai jotenkin joka puolelta että ties vaikka ois stereot pihalla. ihan sama. kyllähän tätä kuuntelee, klo on vasta 7 illalla.

selkäkin on helpottanut vaikka ei sitä vielä normaaliksi kutsuisi parhaalla tahdollaankaan. pystyn jopa parikyt astetta kumartumaan jee. niistän räkää ja ihmettelen työjuttua, sellaista uutta sisältöä webbisivuille, että miten siitä saisi kivan oloisen.

en koe olevani ADHD, ennemminkin vähän laiskanpulskea, mutta en malta olla tuolla sängynpohjalla nyt yhtään. nukuin hienot pitkät yöunet, aika monena yönä putkeen, ja ei vaan inspiroi maata siinä nyt. kirjoja olis ja yritin viime yönä lukea mutta en pystynyt. olen vähän menettänyt sitä taitoa, liian lyhyt attention span tms. sitten nousen ja teen jotain ja alkaa silmä painaa ja selkä vihoittelee ja menen takas sänkyy. vartti vierähtää ja keksin että nyt on parempi olo, NYT nousen ja teen JOTAIN. edes takaisin. vajaata.

tuntuu oudolta että huomennakaan ei kai ole mitään. olettaen että en koe itseäni työkuntoiseksi. voisin mennä Lahteen jos tuntuis että jaksas. lauantainakaan ei oo mitään kai. sunnuntaina Amsterdam. keskustassa pitäs käydä kuitenkin jossain välis, apteekissa ja hakee käsilaukku. mun pitäs tehdä jotain kehittävää. sairaana saa vaan maata, ja olen keskittynyt lähinnä flunssan aiheuttamaan ihon kuivumiseen, mutta ois kiva saada jotain aikaiseks. no, imuroin eilen ja pesin koneellisen tiskejä! ennenkuin selkä alko hajoo. loistava suoritus meiksiltä. mutta kun tietää että ihmisenä pystyy enempäänkin niin... nää on nyt vaan ollu vähän tälläsiä aikoja. muutoksia. edelleen seuraan miten ystävyyssuhteet muokkautuu, uudet ja vanhat. ympäristö ja ystävät vaikuttaa...kaikkeen oikeestaan.

ystävistä puheenollen Tony lopetti asiakaspalvelu-työpaikassamme. aika yllättäen, lähti kuukaudeksi tuoreen vaimon kanssa thaimaaseen, relaa ja treenaa vapaaottelua. varmaan vaimollekin kiva päästä kotiin käymään. aikoo sit ettiä uuden duunin kun tulee takas. mielenkiinnolla seuraan mihin hommiin Tony suuntaa.

olen alkanut odottaa joulukuun kanaria-matkaa, se mesta oli kai Puerto Rico, 26C joulukuussa. aika iso juttu, perhettä ja vieraita ja kaikkea, mutta ehkä selvitään siitä (tai minä selviän) ja sitten olemme vielä vahvemmin pari. tämä suhde on jo jatkunut hienon aikaa, olen todella ilahtunut siitä.

No comments: