December 11, 2007

taviksen tiistai.

terveisiä apteekista. astmalääkkeet tarttui mukaan. lääkärin mukaan ei oo vielä ihan täyspäivänen astma mutta jotain aika selkeesti sinne päin...-> lääkkeet. oikeestaan vaan se inhalaattori. pitäs auttaa siihen nihkeeseen yskään ja ajoittaiseen hengenahdistukseen. nyt tarvis sit vaan kantaa tota härveliä mukanakin niin ei tarvis jäädä haukkoo henkeään kun sellai hetki iskee. vetäsin siitä systeemistä yhet hönkäykset ja kas kun ilma kulkee jo paremmin! keuhkot tuntuu jättimäisiltä. jee.

ostin tänää mummille ja tädille lahjat, kun mennää Porvoosee huomenna niitä tapaa. itsellekin tuli TAAS ostettua siinä sivussa jotain, lähinnä yövoide ja parit paidat. vituttaa välillä se ostamisen himo mikä itsellä on. lähinnä silloin sen huomaa kun himoaa hyllyltä jotain vain tajutakseen että omistaa jo jotain lähes identtistä tai vastaavaa. jos on jo 3 eri kasvojen puhdistusmömmöä niin on vaikea selittää itselleen miksi saisi ostaa neljännen. kuulostaa siltä että keksin sen selityksen mutta en sentään. yks mistä olen ylpeä niin mulla on vain yks kasvovesi. mutta äsken kun mietin asiaa niin totesin että ehkä voisin jopa oikeuttaa itselleni toisen... jos toinen on vaan peruskosteuttava ja toinen olis tujumpi, sellanen Cliniquen alkoholia sisältävä. sellasella kun vetäset naaman niin hohhoijaa, tiedät pyyhkineesi kyllä. muuten tosi kiva mutta ei sovi kuivalle iholle, sanoi Clinique mitä vaan. niillähän on joku tyyliin 4 eri kasvovettä eri ihotyypeille joka määritellään niiden oman testin mukaan (tiedän kyllä koska olin töissä siellä ja myin näitä purkkeja), mutta kaikissa niissä alkoholia. mulla ei edes ole maailman kuivin iho mutta silti en pidemmässä käytössä voi sellasta ajatella. eikä kysymys ole kokonaisuudesta, että kun TÄTÄ rasvaa laitat perään niin sit kombo on hyvä. paskat. mulla on matkoilla mukana cliniquen pieni matkakoko (kuka nyt ylipäätään kantaa mitään isoa putelia mihinkään ulkomaille?) ja matkalla onkin jotenkin kiva kun saa ekstra freshin olon, mutta himassa setti on toinen. no mutta pitäskö mulla kuitenkin olla tossa sivussa sellanen vahvempi kasvovesi? nää on vaikeita juttuja... katostaan eBaysta josko se auttaa mua päättää. joo ei. jos ei ihminen yhdellä kasvovedellä pärjää niin jo on kumma... se on pärjättävä. hemmetti. mitäs jos vaikka säästäs joskus pari euroa?

harmaa-pinkki neule. mies sanoi että se on aika 'tavis' jolloin muistutin häntä että minähän OLEN tavis. tämä pusero sopii minulle siis loistavasti.


t-paidat ja paidatkin välillä on nykyään ihan hullun pitkiä. toisaalta kiva trendi sen entisen superlyhyen sijaan. tässä oli hauskoja ompeleita.


no ei oo kovin kummonen mutta halpa oli. no pitääkö kaikki ostaa mikä on halpaa? ei mutta pikkukätöset on ahkerasti vääntäneet riepua niin pitäähän yritys siitä palkita... ei vaan. onhan tää ihan kiva paita.


ja mitäs tänään myydään seksillä. hajuvesiä! muun muassa. nämä 2 on kahdelta eri ratikkapysäkiltä. että tämmönen olet sit ku käytät tätä parfyymia... jostain syystä vas. puoleinen toimi mulle aika hyvin, jopa paremmin ku toi Givenchy. Givenchyllä on kivat värit ja tunnelmaa ja pitsiharsoa silmillä mikä nyt on in, kun taas Versace on aika klassinen, hottis vaan tuijottaa silmiin suu auki. no, joskus yksinkertaiset asiat toimivat. Givenchyn mainoksen isoin turn off oli (aika surullista mutta en voi sille mitään) tuoksun nimi. enkeli vai demoni? eh.....heh. hakekaa nyt vielä jotain pateettisempaa. vai alkaako nimet jo loppua? kaikki himoon ja rakkauteen ja kaipuuseen viittaavat sanat ja niiden etäiset synonyymit on kai jo käytetty. Versace menee rohkeasti brändin nimellä. haistoin niiden Crystal Noiria Damissa lentokentällä ja oli lähellä etten ostanut, se oli aika...nimi kuvasi sitä. tujua kamaa. ehkä sitten kuitenkin jopa liian tujua mulle joten skippasin. ostan sitä sit kun oon 50.
ja mihin törmäsinkään illalla epämääräisesti töiden jälkeen. mieskuoron harjoitukset Finlandia-talossa. se on se talo jonka marmorit on ihan päin helvettiä. soundas ihan hauskalta, en olekaan ennen kuullut vastaavaa.olen yksin kotona illalla pitkästä aikaa. on ehkä ikävä tätä yön yksinäisyyttä. aion valvoa kuin vanhoina hyvinä aikoina ja olla tekemättä mitään järkevää. paitsi pari työjuttua kyllänakuttaa tuolla takaraivossa silleen että ne olis hyvä saada hoidettua että voi jatkaa hyvällä omallatunnolla.

No comments: