January 17, 2008

FFFFFFFFFFFFFFF laskes nää

sain kiertokirjeenä lajän pikkutestejä, jotka olikin ihan hauskoja. piti mm. laskea yhteen lukuja, päässään, tyyliin 23+53, 12+73 jne. ja sit "mikä ja minkävärinen työkalu tulee ekana mieleen??" nooo 98% väestöstä punainen vasara. niin minullekin. mutta liittyikö se laskemiseen vai olisiko se vaan joka tapauksessa eka mieleentuleva? molemmat ovat aika kielen päällä jos kysytään työkalua tai väriä. en tiedä....

no kuitenkin. sit piti laskea F-kirjaimia engl. kielisestä caps lockeilla kirjoitetusta lauseesta, laitetaas se nyt tähän. ja tehtävään saa mennä vaan 10sek tietty

FINISHED FILES ARE THE RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS

jotenkin kelaan että kun tollanen tehtävä annetaan niin ne kirjaimet on varmaan sit vaikea laskea. ollaan siis tarkkana?? joo. olen muka nero koska laskin oikein (6). normi olis tiettävästi 3. joo-o. otetaan vaan silmä käteen niin eiköhän ne sieltä löydy kaikille muillekin. epäilyttävää.

ja sit sai piirtää possun. valkoinen paperi ja kynä. sen jälkeen annettiin kunnon luonneanalyysi sen perusteella onko possulla millaiset korvat ja montako jalkaa ja miten päin se on. analyysin mukaan olen; realisti, uudistusmielinen, en perhekeskeinen, analyyttinen, epäilevä ja ideologi. iso kierteillä oleva saparo kuvasi seksielämän loistavuutta. tämmöstä keittiö-analyysia. olen joskus ennenkin näuitä tehnyt ja ne tuntuu vähän astrologialta, annetaan adjektiiveja läjä niin kyllä niistä tarpeeksi moni sopii...

ja mitäs sit... suosikkitehtäväni oli "tarina tytöstä":

"Äitinsä hautajaisissa, hän huomaa nuoren miehen ketä hän ei tunne. Tytön mielestä nuori mies on todella upea, elämänsä mies siis.Tyttö rakastuu toden teolla siinä samassa. Muutama päivä myöhemmin nuori tyttö surmaa oman sisarensa. Kysymys kuuluu: Mikä oli surman motiivi?"

minusta tämä oli itsestäänselvää. tai no siis, oikeaa vastausta ei kai ole...mutta toki musta tuntuu että mun vastaus on oikea. ja en oikeen nää vaihtoehtojakaan... mutta siitä hyvästä että tiesin niin ajattelen kuin psykopaatti. niin en kirjoittanut vastausta...mutta edelleen kelaan että herranjumala ei tohon ole kuin se yksi, muka-psyko vastaus. huolestuttavaa on, että joku amerikkalainen psykologi käyttää tuota testatakseen onko henkilöllä tappajan ajattelutapa. toivottavasti toi on keksitty juttu. toisaalta jutussa luki myös että monet sarjamurhaajat ovat vastanneet tuohon oikein. tarkoittaako se ettei muilta kysytäkään? ehkä kaikki muutkin vastaa samoin? kai nekin ajattelee ekana punaista vasaraa jne.? psykopaatin määritelmä on kuin astrologinen merkkini, hirvee luettelo tunnusmerkkejä ja osa tietty sopii. mutta...olen aikas varma eten ole psykopaatti vaan ihan tavis! testimaan psyko-testin mukaan olen 56% psyko. lopetetaan siihen.

hah, naisia halventavat mainostajat(mainokset) ovat saaneet huomautuksia (HS 17.1).

jouduin herää aamupäivällä kun oli lääkäri (ja nyt käteen sattuu jotenkin ihan hulluna verikokeen takia, yleensä ei tunnu missään...mihin lie osunut?) ja sit se työjuttu...pääsin siitä hyvin perille ja jatkan nyt vähän himassa ja teen huomenna loput...huomenna on aikainen Lahteen meno, palaveria ja sellasta.

hah, just tuli maili että pidetäänkin markkinointipaltsu helsingissä. jee.

en usko tätä itsekään mutta taas tarttui kengät mukaan. alennusmyynnit ovat petollisia. vähän noissa on S/M tyyliä mutta kuvittelen että muilla vaatteilla voi vaikuttaa asiaan. näytän jotenkin muutenkin jo helposti dominalta. mutta lyhyemmät hiukset ja väri vaatteissa on kai auttanut asiaa. se oli tosi ärsyttävää olla sellai sub-magneetti, en ole yhtään sellanen.


eilen saapunut mp3 soitin. vähän luottokorttia pidempi, mutta saman levynen. ohut...kaikin puolin söpö. 4GB muistia ja paikka SD kortille. videoitakin vois kattoa, tai muita filuja, mutta pyrin kyllä täyttää ton musalla. nyt erilaisia tai kokoisia soittimia kokeiltuani tiedän about että tää 500-1000 piisiä on just se määrä mitä tarviin.


kävelin kiinteistömaailman ohi ja pistäydyin sisälle. pyysin kauniisti jonkinlaista pupujulistetta ja etsivät minulle sellaisen :) vielä tosi jättikokoa! ainoa mikä vähän mietityttää on toi lause... err. lapsista kun tossa puhutaan niin ajattelen kyllä tietty pikkupupuja mutta mutta... enköhän mä tosta jotenkin julisteen itselleni kehittele. olin tyytyväinen saamaani palveluun ja ystävällisyyteen joten otin sen toisen tädin kortin ja kun asunto-asiat on ajankohtaisia niin hän saakoon ensimmäisenä mahdollisuuden auttaa minua.IS kerää jotain addressia "EI lasten hyväksikäytölle"... jos mä allekirjoitan niin lopuuko se sitten? no ei tietenkään, mutta silloin olet ilmaissut mielipiteesi asiasta!! aivan, totta, tämähän on vähänkuin EU äänestys... kansan syvien rivien mielipide täytyy selvittää! hallitus ei muuten voi eikä halua toimia asian suhteen. voihan olla ettei kukaan allekirjoita ja vetoomus toimitetaan ja kun siinä on niin vähän nimiä niin sossun ym määrärahoja pienennetään jotta hyväksikäyttö pääsisi kukkimaan. vitun julkisuutta kalasteleva IS. jos ei yleinen kanta asiasta ole selvillä, ja se että tuo kanta on aika vahva niin vittu perustetaan mekin joku pedo-puolue tai laillistetaan koko homma. toi on jotenkin idioottimaista. "asioista täytyy puhua". joo, mutta toi on ihan vammanen tapa siihen. (ai no mitense keskustelun herättäminen pitäisi tehdä? no palkatkaa mut tähän hommaan niin mä kerron)

taas väsyttää. suihkussa pitäs käydä ja pari työjuttua (kehitellä logoja jostain?!) tehdä ennenkuin lähden illanviettoon miehen kanssa. harmi ettei voida skumppailla kun on tää tipaton (no mitä yksi pieeeni poikkeus?? no periaate, se vaan). mietin että vuodessa voi ehkä pitää parikin ns. tipatonta. yksi joskin vähän tylsä ja äärimmäinen keino rajoittaa juomista ja antaa keholle aikaa olla puhtaana.

No comments: