January 18, 2008

koodin salat

nyt väsyttää. sain just vedettyä take awayt naamaan jotka nappasin kotimatkalla ja nyt...pitäs jatkaa hommia. en tiedä olenko vielä kykenevä tosin... en ollut duunissa ruudun ääressä kuin 6+h mutta sitten alkoi pyörii html:t ja pikselit silmissä sen verran että oli pakko vaan luovuttaa hetkeksi. en lähtenyt muiden kanssa lounaallekaan kun tiesin että on niin paljon tekemistä. yritin olla mahd tehokas ja tein viittä asiaa yhtäaikaa ja niin nopeasti kuin suinkin mutta ei tullut valmista... osittain siksi että hommia ilmeni lisää ja toisaalta kun ruvettii hieroo kaikkia lauseita uudestaan... teen korjauksen, talletan, sitten tulee "voisko hei oikeestaan ton sanan vaihtaa vielä..."... sitten jengi lähti kotiinsa. ja tulinhan minäkin kotiini, mutta mun vastuulla on työn loppuun saattaminen ja toivoin että selviäisin alle tunnissa... nyt rukoilisin jos pitäisin sitä hyvänä ratkaisuna.

olen tehosekoittimen hankkimista miettinyt. sinne vois laittaa kaikkia juttuja ja sit vaan juoda lasista. niinku omenoita, banaania ja porkkanaa... juominen on joskus helpompaa ku syöminen, vaikka olenkin hidas juomaan. näin telkussa jonkun tekevämn itselleen jonkun pirtelön ja innostuin siitä. miehen ehdotus oli että hankkisin itsekin sen laitteen. en ole ikinä tullut ajatelleeksi moista... ja olen niin huono keittiössä ja keittiökoneiden kanssa. mutta toi vois sopia mulle. harmi ettei ne ole itestään puhdistuvia... pinkkiä tehistä etsin tietty. stainless steel tms on myös kiva, mutta mun keittiö ei ole muutenkin sieltä tyylikkäimmästä päästä joten ihan hyvin voi laitteetkin olla vähän sillee sun tällee.

ex-työkaverilla on sydänlihastulehdus ja sai myös infarktin. jessus, tyylii mun ikänen mies...tai vuos pari sinne tänne. wtf, onko toi mahdollista ilman et on jotain synnynnäistä vikaa tai muuta outoa... vai voinks mäkin saada vaan INFARKTIN tosta noin? ei siinä mitään jos voin, voinhan mä myös jäädä auton alle, mutta käsittääkseni se on aika epätodennäköistä...

väsyttää. haluan suihkuun.

eilinen vuosipäivä oli ihan söpöä. hiton pitkä aika. uskomatonta.

huh työt tehty. yli tuntihan siinä meni melkee.

1 comment:

Marianne said...

Sun pitää hankkii mun smoothie-kalenteri, siitä se lähtee. :P

Kiitos joulukortista, tuli tänään! :D