January 20, 2008

hips don't lie *pop po pom pom pom...* :P

niin terävä ja suora kuin Simon Cowell voi ollakin niin sen ei mun mielestä tarvis kohdistaa vittumaisuuttaan melkein teini-ikäisten tyttöjen ylipainoon, etenkin jos ne ei oo mitenkään sairaalloisia vaan normaalin rajoissa. mitä hyötyä siitä on? hauku niiden laulu tai esiintyminen, sekin menee joskus överiksi, mutta sanoa nyt parikymppisille että te ootte läskejä... ?? whats the point. kyllä tossa kilpailussa ulkoista olemusta katsotaan ja saakin katsoa kun idolia haetaan, mutta onneksi siellä on ylipainoisetkin menestyneet, kokonaisuus ja karisma ja ÄÄNI on ehkä kuitenkin tärkeämpiä... musta toi oli paha huti ja mautonta. maailma ei tarvii tollasta enää yhtään enempää. ja sit viel ikävästi kiusataan kasvoiltaan rumia. tyyli ja muut omat valinnat on yks asia mut vittuilu asioista joihin ei voi vaikuttaa (ilman vitusti rahaa) on vaan turhaa ja asiatonta...eikä edes hauskaa.

se mistä en American Idolissa digaa yhtään on se kuin paljon ne harrastaa ja digaa tollasesta...vitun soul r&b laulutyylistä...jotain helvetin vibraattoa ja... ihan ku Alicia Keys tai Whitney Houston... ongelma on vaan että en ole kasvanut tollasta kuunnellen ja se kuulostaa tylsältä ja kummalliselta ja kauheelta. sit noi kaikki laulaa just Alicia Keysiä (tai luulen, en tunne sen tuotantoa), ja Stevie Wonderia. digailen jostain Stevien piiseistä mutta en noiden laulamana, ilman taustaa. vibraatto on sallittu vaan Antony and the Johnsonille... vai tuleeko mieleen ketään muuta joka saa sitä käyttää? jenni jakelee täältä "Hyväksytty" tarroja.

en tiedä mitään musasta tai sävelistä (vaikka eksyinkin soittaa kanteletta joskus pienenä?? 36 kieltä... olin ihan pihalla ja se oli tylsääkin tietty) että kun on 2 hyvää laulajaa niin en tiedä kumpi on parempi mutta noista auditioneista minäkin kuulen hyvän ja huonon eron. siellä on jopa huonompia kuin minä, hehe.

digaan kattoa tota AI:a paitsi huumorin ja kauhuesitysten takia, tietysti lahjakkaiden ihmisten näkeminen ilahduttaa (jos ei ne laula sitä Kanye Westiä jne). ja onnistumisen fiilikset ilahduttaa. vähän outoa kun en yleensä jaksa innostua muiden takia, mutta nää jotkut reality-sarjat saa sen puolen mussa esiin... ja niin uudet työt viime aikoina. ehkä en olekaan enää mitä olen luullut olevani.

yritin selvitä illan/yön ilman limua kun sitä ei kaapissa ollut mutta sitten alistuin lähtee kauppaan... olen riippuvainen hiilihaposta. aamuna haluan sitä ekana, en mehua tai mitään muutakaan, mikä vaan jaffa tai pepsi kelpaa. mielellään light. sehän on vaan kysymys että haluatko ensisijaisesti painoa ja ylim. energiaa (sokerista) vai selluliittia (aspartaami aiheuttaa). valitsin selluliittin jo monta vuotta sitten. sitä on vaikea hoitaa, vaikka kosmetologeilla onkin kaiken maailman hoitoja siihen, mutta voin ikäväkseni kertoa että ne ei toimi. siis kaikkii sähkö- ja mutajuttuja... ja hikoilu ja muita... jos niissä kävis 3h päivässä 6päivää viikossa niin tuloksia vois tulla. mutta sellaisenaan en usko niiden mahiksiin. opettajat ei koulussa digannu kun olin niin epäuskoinen. mutta miten voi aikuiset ihmiset kertoa mulle sähköstä ja taajuuksista ja uskoa ite ne jutut...fysiikka ei ollu mun vahvimpia aineita ollenkaan mutta mäkin tajusin että ei helvetti...ei tällä läski lähde. tai edes tasoitu. ei kurssitovereiden kanssa todettu niistä mitään iloa. anyway, yhdet tyypit teki lopputyönään käytännön vertailua selluliittivoiteista. puol vuotta yhtä rasvaa yhteen jalkaan. ja sit mitattiin ympärysmittoja. vaikka selluliittihan on epätasaisuutta ensisijaisesti.... no mutta ainoa jalka jonka ympärysmitta kapeni oli Clarinsin voiteella käsitelty. ikävä totuus on että paras selluliittilääke on liikunta ja kuivaharjaus, eli tosi käytönnöllisiä asioita. joka ei tiedä kuivaharjauksen hyötyjä saa googlettaa, tosi hyvä juttu iholle ja vähän sen allekin.

Rowlingin kirjaa ei saa painaa suomalaispaperille (HS 20.1)
. koska suomalaiset metsät ei o mukana aarnio-metsien suojelu sertifikaatti jutussa. papru kirjoihin tuodaan saksasta. en tiedä paljon energiaa ja muuta se maksaa mutta no, tällä mennää.

haa, keitin perunoita, YKSIN ilman kannustusta. no mulla ei ollu oikeen mitään muuta syötävää.

IS uutisoi nyt että Lily Allen sai keskenmenon. se oli muualla maailmassa uutisissa joskus...16.1? hesari ja muut suomi-lehdet ovat näin internetin aikakaudella tosi nolosti myöhässä uutisissa välillä. HS uutisoi 18.1 että sakemanni jääkalhunpentu sai nimekseen Flocke. kuvatekstissä lukee että pentu syntyi 18.1?? err. taisin lukea nimestä Flocke 10.1... ei hajuakaan millon toi sitten synty mutta tässä on nyt jotain sekavaa ja vitun hidasta myös.

"Missiehdokkaiden joukossa vain kaksi alipainoista" (IS 20.1) :) :) mutta suurin osa on alarajoilla... joten parantamisen varaa olis vielä. jos normaalipaino on siinä 18-24 indeksissä, niin missit sais olla tasaisesti sillä välillä. vaikka eihän indeksillä olis väliä jos näyttäs vaan luonnolliselta. vähän lisää takapuolta ym mahtus vielä mukaan. jos jollekin ei kelpaa indeksillä 24 oleva nainen bikineissä niin voi tukkia suunsa, meitä ei kiinnosta. makuasioita mutta normaalipainoisuus pitäisi olla hyvä asia eikä "liikaa", myös missikisoissa.

No comments: