January 05, 2008

mitataan kahleidemme pituus

(HS 4.1) EU ei hyväksy Suomen varoitustekstiä alkoholipulloihin. jaahas. me oltas kirjottamassa et 'tää on kaikille tosi huono' ja niiden mielestä sais kirjottaa vaan 'tää on sikiölle tosi huono'. no alkoholihan ei tietenkään ole työikäisten yleisin kuolinsyy suomessa joten mitä sitä suotta varoittelemaan. mutta sikiöt...niitä menee vammaseks harva se päivä. joo, raskaana ollessa on vastuu jostain muustakin kun itsestä mutta keltä se nyt saatana on pois jos me varoitellaan ketä me halutaan. ei se nyt niin vitun terveellistä limuakaan oo että sitä kellekään vois suositella... vai? ranskalaiset, äänestäkääs tästä viinilasienne ääressä.

mies on ansaituilla kauneusunilla mutta minä en kai ole ansainnut niitä koska nukku-matti ei tullut ja potkinut tajua kankaalle. mies ei tarvitse nukku-mattia, se osaa itsekin. viime aikoina olen aamulla muistanut unia ja vaikka ne muuten unohtuu, olen huomannut että toistuvia teemoja on. olen tosi usein niissä matkalla...ja niissä on paljon ihmisiä menneisyydestä. paikoilla ei ole nimiä tai ne eivät ole tuttuja ennestään, joskus viime tai toissayönäkin oli sellainen kanarian ja teheranin välimuoto, jossa isäni veli seikkaili jonkun nuoren naisystävänsä kanssa, muun muassa. onko mulla nyt jäänyt toi ulkomailla lomailu jotenkin päälle? ja toiko joulu tai joku helvetin suklaakeksi esiin vanhoja muistoja vai kuinka? tuntuu että jotain välimuistia ne aivot öisin tyhjentää ja analysoi ehkä samalla.

verkkokauppa ilmoitti automatisoidulla spostilla että mp3-soittimeni ei ole vieläkään noudettavissa. hyvä että varmistavat että tiedän ettei se ole siellä? no, tuntien asiakkaiden ajatuksenjuoksun on kyllä oikeasti ehkä hyvin ajateltu väli-tiedote...

tänään menin pankista sokokselle hagiksessa, käydäkseni siellä ruokaostoksilla s-marketissa, ja onhan siinä sopivasti kosmetiikka-osasto matkan varrella. sieltä löytyi kaikenlaista purkkia vartalovoiteesta kasvopyyhkeisiin (ratkaisuksi niihin öihin kun ei vaan jaksa pestä meikkejä...ja niitä öitä on aika paljon), mutta ei ehkä yllättävästi myös uusi hajuvesi tarttui mukaan. alan ehkä alistua kohtalooni. vaikka turha tässä itkeä on, kunhan kohauttelen olkapäitäni. pitää vaan miettiä miten ne saa kätsysti tarjolle koska tuoksuille omistetut 2 hyllyä täyttyi jo kauan sitten... ja sit ennenkaikkea pitää käyttää niitä. mähän laitan nykyään öisinkin hajuvettä... jos niistä niin tykkää niin miksei saisi ennen nukahtamistakin tuoksutella? sitä paitsi on ihanaa kun lakanatkin tuoksuu muullekin kun huuhteluaineelle. se pisti ennen aika paljon paineita sinne huuhteluaineen suuntaan... uusi tuoksulöytö oli Mangon Delirium...aika hedelmäinen minun tyyliini mutta onhan se hyvä sellainenkin olla (yritän ajatella positiivisesti vittu sentään).

on muuten aika halpa kirjakauppa online, AdLibris.com. kaipasin Stanislaw Jerzy Lecin Vastakarvaan kirjaa...jota joku myy huuto.netissä hintaan 14e. se on Loiston pokkareita hintaluokkaa A eli kai 6e. no ostin sen nyt hintaan 3,30 + toimitus. periaatteessa kirjat on monasti turhia kuten CD:t. musiikki löytyy netistä tai sen voi koneelle kopioida, ja kirjoja ei usein lueta moneen kertaan.. ne pitää vaan olla hyllyssä siivittämässä imagoa. "niin, minua on tämä ranskalainen runous aina kiehtonut" *esittelee aiheelle omistettua hyllyä ja höröttää liiallisen rennosti*. tiede-, taide- ja viiteteokset ovat asia erikseen.


"perspektiivi, hieno asia - antaa mahdollisuuden nähdä viholliset niin pieninä"
-Stanislaw J Lec

heh, näin on.

No comments: