January 15, 2008

mielivaltaista

Ruotsi on hommaamassa seksistiset mainokset kieltävää lakia. oolrait. ei se oikeasti niin rajoittavaa olisi jos kaduilla ei olisi puolialastomia naisia jokapuolella. ne ei häiritse mua, mutta seksillähän siinä myydä ja joo, naista esineellistetään ja annetaan vääränlaisia viestejä... turha sitä on kuvitella että se on kauheaa sensurointia, onhan meillä nytkin rajat. liikaa verta tai sukupuolielimiä ei saa näyttää, ihan alkajaisiks. mutta rintoja ja perseitä saa joka puolella esitellä kun ne on sellasta kivaa tavaraa? no kivaa ne on, eikä tarvii väkisin peittää mutta vittu jotain rajaa. viinaakin pidetään niin huonona yleiselle moraalille ja terveydelle että sitä ei saa mainostaa. mitä seksismiin tulee niin en haluais mitään vammasta kieltolaki-meininkiä... asenteiden pitäs tietty muuttuu eikä vaan lakien.

meillä on teknisesti tai jollain laskukaavalla tai mun mielivallalla päätettynä vuosipäivä torstaina. sain korvikset! jotka sopii jouluna saamaani kaulakoruun, eli espritin. helmiä ja hopeaa. kauniita. eli sain tän ylläri-lahjan pari päivää etukäteen. ajattelevaista, olen onnekas.

soitin isälle ja kerroin että piipahdan ehkä toukokuussa. lähetin sille sit valokuviakin, jotain random vuoden varrelta. ja kerroin muita kuulumisia.

ää nukkumaan...

No comments: