January 14, 2008

tasapainoa haetaan

niin mitä mun pitikään tänään tehdä? olen sopivasti unohtanut. töitä ei voi unohtaa, niitä lappaa sähköpostilla vaan lisää. yksi homma on hoitaa jotain sivuiltamme varastettua matskua pois youtubesta. no tuo Digital Millennium Copyright Act on tullut vuosien saatossa tutuksi... kylläpä sen täyttäminen aina vituttaa...mutta nyt siitä sentään maksetaan, ja ei sentään ole omat jutut kyseessä. vieläkin saan ihan joka päivä ilmoituksia missä kuvia on taas nähty. ikä ja terveys menisi jos niitä lähtisi metsästämään, koitettu on, se ei ole niin vitun helppoa kuin n00bit luulee. loppujen lopuksi on kuitenkin ehkä parempi käyttää ainutkertainen aikansa jotenkin muuten kuin pahoittamalla mielensä joka päivä noista, negatiivinen energia you see...

serkkuni B kaipasi kynsien huoltoa ja sovittiin että voi opetetella itse tekee, mullahan on noi tavarat kyllä. pitää sit vaan käydä tukusta ostaa kamoja lisää. tekee sit mullekin vastapalveluksena, itsehän mä olen aivan hiusrajaa myöten täynnä sitä hommaa. sovittiin tämä iltapäivä siihen.

nyt ruokakauppaa ja suihkua.

"ranskalaiset luopuvat lyhennetystä työviikosta" (HS 13.1). eih. tervetuloa taas takaisin kapitalismi-tehotuotannon orjaksi. kiitos oikeistolainen presidentti. prkl.

No comments: