January 29, 2008

termien spekulointia

johan oli taas työpäivä. tuli kiire ja en ehtiny tehdä kaikkea mitä halusin kun olisin tarvinut muita ja niillä ei ollu aikaa kun istuttiin palaverissa muiden asioiden tiimoilta. ja sitten tietysti itselleni tyypilliseen tapaan lauoin asioita aika suoraan. heti kun mua alkaa väsyttää niin musta tulee vielä vähän jotenkin herkempi reagoimpaan sarkastisesti... mutta uskoakseni käytökseni oli vielä ok:n rajoissa.

voisvat kertoa ketä ne eduskunnan ääliö-äijät on kun kommentoi naisia niin alentavasti, voisin pitää huolen että niitä en ainakaan äänestä ja puolue saa siitä miinuspisteitä. sikäli voin kai olla rauhassa että viimeksi äänestin homoa, tuskin tarvii stressata? naisen äänestäminen on kans varmaan hyvä vaihtoehto. mutta periaatteesta haluan tietysti äänestää parasta ehdokasta, oli kyseessä mitkä vaalit vaan. onhan kansanedustajat ihan tavallisia ihmisiä mutta tollaset ihan kaikista paskimmat käytösongelmat pitäs pystyy karsii pois tyypeiltä jotka on siinä asemassa. on siellä varmaan vittumaisia naisiakin duunissa, kertokaa joku mulle siitä.

nukuin tosi huonosti viime yönä. ja huomenna olis aikanen aamu myös. nyt ei taas jaksa mitään. mutta ei voi viel mennä nukkumaankaan, pitäs sinnitellä pari tuntia. ja roudata ittesä miehen helmoihin. ei vaan jaaaaaksais. olen kans stressaantunut. tarvis hyvät yöunet jotta relais. tai...en haluais sanoa tätä mutta pienet kännit vois toimii kans. termi "nollaus" on ihan perusteltu.

mikä uutinen! "Kannabis aiheuttaa enemmän keuhkosyöpää kuin tupakka" (IS 29.1). jos tutkimus pitää paikkansa olen huvittunut.

tuntuu et ois hirveesti asioita mietittävänä. mut en ota aikaa miettii niitä. olen niin arjen pyörteissä...menen mukana. mietin yhtä valokuvaakin tossa eilen. aina joskus joku idea tulee mieleen. mutta sitten se kuihtuu ja unohtuu. ihan kuin näkisi välillä kukan mutta sitten se kuolisi pois. lumi joka sataisi mutta sulaisi heti. joku tuttu tuoksu jonka melkeen tunnistaa mutta sitten se sekoittuu muihin hajuihin ja ajatukset siirtyy muualle.

en ole saanut serkkuni B:n joulukorttia vielä postiin mutta se tulee taas perjantaina käymää joten pitää muistaa antaa. sain sentään Mariannen paketin postiin tänää, woohoo!

No comments: