January 12, 2008

teräväpiirtoa - ei joka kotiin

katotaan teinikauhuleffaa. sitä ennen voimisteltiin (!!). tämmöset on lauantai-illan huvit.

kohta viikko jo kestomeikeissä. no, alkuhan meni turvotuksessa ja ylim. väri on lähtenyt rupena vasta nyt... mutta on vaan aika jännää...kun aamulla näyttää heti silti kuin ois täydessä tällingissä. tuntuu ettei ripsiväri edes ole ihan pakko kun on mustat rajaukset. on ihan kiva mennä "ilman meikkiä" ulos, menin tietty ennenkin mutta olo oli usein vähän alastomampi. tai joskus ei, riippu niin... mutta jos jotain laitoin kauppareissua varten niin ekana listalla oli aina kulmat. sit ehkä ripsari, sit meikkivoide...jne. normipäivänä tavaraa on tietty vähän enemmän, nää kestojutut onkin vaan aamuja varten, tai kun ei jaksa... ja helpottaa vähän sitä hommaa minkä muuten toistaa lähes päivittäin.

"sun seksuaalisuus ei ole mitenkään hienovaraista, pikemminkin Full HD" kiitos mies tästä syvällisestä analyysista :) kikatin.

noi härkätaistelut... on varmaan selvää että vastustan tollasta, tapettiin se härkä tai ei, mutta sitä pitää ärsyttää shown aikaansaamiseksi. eläinten käyttö ihmisten viihdyttämiseen on väärin. mutta mites ne lemmikit pikku-pikku kerrostalo asunnoissa? niiiiin, ne on sit kans yks aihe. no mutta kuitenkin, eläintarhatkin... tiedän että niissä on lajinsa viimeisiä paljon. niitten on selvästikin tarkotus kuolla sukupuuttoon jos ne on viimeisiä. se miksi ne on kuolemassa, on tosin luultavasti meidän syytä, mutta ei oikeuta laittaa viimesiä häkkiin.

hah, taisin just korjaa äijän tietokoneen. vittu kun mä oon niin HYVÄ.

No comments: