January 25, 2008

top chef is in the house

joo 1 reikä oli hampaassa. käynti sijui miellyttävästi as usual. kun käy niin monta vuotta samalla hammaslääkärillä niin tottuu siihen miten kaikki toimii ja luottaa suunsa niiden käsiin. joskus melkein nukahdan tuoliin. sit käytiin tädin kaa syömässä thaimaalaisessa. ravintolan ikkunasta (meillä oli ikkunapöytä) avautui mielenkiintoinen maisema. citymarketin kassat ja hygienia-osasto. ehdin siinä syödessä miettiä monta kertaa että onpas pinkkejä hammasharjoja tullut paljon lisää markkinoille.

dösäreissut ees taas makso 25e mutta kun jäin tullessa itiksen pysäkillä pois niin kävelin sitten sisäänkin. mutta onneksi ei huvittanut ostaa oikeen mitään. kerrankin tuntui etten tarvii mitään, tai muuten vaan oli järki mukana. itiksessä oli uusi kylppäri-sisustus liike jossa oli väreittäin hyllyt täynnä tavaraa. keltainen, lime, lila, sininen....pinkki, jne. kaikista väreistä löytyi kaikki mitä voi kuvitella. olisin halunnut pinkin lasisen saipputelineen/annostelijan, mutta paitsi että se maksoi liikaa (9,90), niin ehkä se on vähän turha,..sit kun ostaa saippuaa niin pitäs täyttää se astia...ja sit jos ei se koko saippua-pullo menis siihen niin se pitäs laittaa jonnekin kaappiin... vähän hölmöä. ei mulla muutenkaan oo mikään design-koti joten antaa olla. ostin kyllä uuden pinkin kynsiharjan kun edellinen oli vähän huonossa kunnossa. ja jääkaappiin laitettavan silmähauteen, edellinen on kadonnut mystisesti johonkin. pitää kohta käydä uusii noita kestopigmentointeja ja sitten on viilennys tarpeen...

eilen tuli yhtäkkiä sellainen vika ettei pysty kääntää päätä kunnolla...niska jotenkin kipee ja sit kun yrittää kääntää päätä niin sattuu vaan vitusti. nukkuminen oli jotenkin hankalaa siksi. mikä lie tullut... vanhuus?

ostin luontaistuotekaupasta jotain ruusunmarja-humalanlehti-jotain... mink
pitäs piristää. äiti ja täti jaksaa intoilla kuinka hyviä noi luontaistuotteet on mutta itse en ole kokenut vielä vastaavaa valaistusta.

puhuin Kevin kaa just smoothie-jutuista. se tekee joka aamu tehiksellä kans jonkun tollasen mössöjuoman itelleen ja sano että on joskus illal vaikee mennä nukkuu kun haluis et ois jo aamu et sais smoothiensa! huh huh. paitsi että mulla ei oo tollasta tahdonvoimaa, jos haluun jotain niin se on saatava nyt, ei tollanen säännönmukaisuus sovi mulle. miksi mun pitää venaa aamuun jos joku on nii hyvää et sitä tollee mietii! mulle smoothie nyt HETI! ja siks toiseksee musta ei muutenkaa tunnu tolta et olispa jo aamu... ihan vitun sama. onhan joskus jotain mielenkiintosta tulossa mut just nyt ei. keskityn tähän hetkeen, huominen on neutraali asia. työasioita saatan miettiiä, tai muita velvollisuuksia. korkeintaan vituttaa jos tietää et pitää herää aikaisin ja sehän on aina vaikeeta... oikeesti, toi ajatus, et oispa jo aamu...eih. joskus on ollut sellastakin että ei haluis aamun tulevan. siinä perspektiivissä neutraalius on ihan ok tila olla. aamussa on kivaa korkeintaan et jos on aikaa ja jaksaa ni inspiroituu tekee jonku hienon meikin.

hei, jo 25 päivää tipattomuutta. on muuten pitkä aika. hyvä jenni.

onkohan se toi jumitytunbut niska/yläselkä nyt kun meinaa antaa mulle päänsäryn? eilenki meinas olla. mut just siin rajal et josko tätä nyt päänsäryks viittis kutsua. väsyttääkin. vittu. eikö tää ikinä lopu. jos mulla on energiaa vaan pariks tunniks päivässä niin onko ihme että jää pyykit pesemättä?

eilen mies avas telkun ja sielt tuli sellai kokki reality-sarja... ja mä tietty juutuin siihen. nyt katon sit pari seasonia sitä. top chef oli nimi. vittu enkä edes tajua ruuasta mitään. musta liiallinen ruuan säätämine on ihan turhaa eikä välttämättä edesauta makua mitenkään.

kaveri huomautti että edellisessä entryssäni kohdassa 2 kun mun koneella ja pääkäyttäjällä (ainoa käyttäjä) on sama nimi niin se voi olla hämäävää jos joku yrittää seurata ohjetta ja koneella on useampi käyttäjiä tms. voihan vittu. nyt on niin mitta täynnä että ... eihän sitä voi chatissa toinen arvata että nyt EI ole oikea hetki kitistä tollasesta. mutta oli. ja eikai kukaan nyt vittu lue mun jotain kompuutteri-ohjeita ja tarvii niit mihkää? tuskin. ja jos on niin tyhmä ettei sit tajua tota juttua niin voi mun puolesta jäädä sit jumittaa siihen. ei ole neuvon arvoinen. vois mennä edelliselle työnantajalleni asiakkaaksi ja soitella sinne asiakapalveluun. aivan vitun sama. en ole velvollinen tai vastuussa mistään. mulla on muitakin ongelmia kuin että jos joku idootti ei ton vertaa tajua. tein tämän hänelle selväksi mutta en ole varma loukkaantuko se. se kyllä loukkaantuu herkästi. mutta toisaalta olemme tunteneet niin kauan ettei tollanen oo iso juttu.

hei mutta blue mondaysta selvittiin... vaikka tuntuukin että se ois just nyt.

ei jaksais mitään...paitsi mennä sänkyy makaa. huomenna mennää miehen vanhemmille.

hmm kaveri on eronnut ja paskan. en edes ikinä tavannut sitä poikkista mutta sain mielikuvan että oli hyvä pari jne. tällästä tää on. noi on vaikeita aikoja, erot.

No comments: