December 11, 2008

life counter on... 10486:7:39:15...16...17...

torstai meni jotenki aika torstaissa... Maria kävi ja pastaa tehtiin. se myös oma-aloitteisesti siivosi mun eteisen postikasat! sanoi että se tykkää järjestellä... no ok. ihan kiva...tietty...mutta outoo. se ei ollu kuullu aiemmin et jotkut ihmiset haluu olla orjia (ku selitin suunnitelmaani hankkia moinen siivoo jne). miten sen ny selittäs... sellasta vaan on, eikä se nyt edes oo nii kauheen harvinaista. me ihmiset ollaa kummallisia.

nyt yöllä tekstailin ja mesetin Miriamin kanssa. että niin hyödyllistä ja fiksua kertakaikkiaan. sellasia ne ihmissuhteet on! valokuvaus-duunin sain kuiteski siihen vaiheeseen ettei tarvis enää ku kuvaa...puoliksi puhuttu on melkein tehty tai jotain sellaista...err. että kuva sitten... pitää alkaa miettii paikkaa ja muuta, lupasin sen(ne) ensi viikon perjantaiksi.

tilasin 2 paitaa Threadlesistä neiti R:lle, samalla ku itelleni yhden. et kai toi sit joulun piikkii menee. tai voisin mä muutenki ku nään jotai ni ostaa jollekin. alkusyksystä ostin sille jonku pienen pasta tms kirjan ku se oli niin ihana...mutta mulle aika turha :D sit ajattelin et hiivin ain joskus Vantaalle ehkä nauttii hedelmistä...

Mariannelta sain postissa ihanan kaulakorun! aina sen merkki et joku merkkipäivä on tuloillaa ku postissa tulee Mariannelta jotain :D

laitan joskus iltaisinkin hajuvettä, kiva haistella ennen nukahtamista. ja tuleepahan käytettyä niitä saamarin litkuja... mä ostan niitä suhteessa käyttöön aika tiheeseen. jos huomenna tota pupumaalausjuttua kattos?

-miten grungeparta ajetaan?
-haulikolla

No comments: