December 02, 2008

muuta maailma omassa komerossasi

aikanen herätys kun oli toi mun (pää)lääkäriaika. suhtaudun aika positiivisesti siihen että kun valtio tarjoaa mahdollisuuden käydä tilittämässä niin mikä ettei. tunnen monia joille se tekis aika hyvääkin mutta en tiedä mikä estää... miehillä kai ylpeys "minä mikää hullu oo". ja minäkö olen vai? no mutta tässä ollaan taas ihan fiilikset kohtuu korkeella. oisko tänään maalauspäivä?

luulin jo etä tapoin virukset alkoholimyrkytykseen, kun sunnuntaina ei flunssasta ollut merkkiäkään mutta eilen se sitten palasi. mutta tää nyt on tällästä räkätautishittiä, yhtä merkityksellistä kuin sateinen keli. eli ei kovin.

sovin ensi tiistaiksi valokuvauksenkin, kuvaan yhtä Oton jne kautta tuttua Mikaa. siitä onkin vasta joku vuosi puhuttu.

kauhee sushi-himo :( tarviis jonku tekee mun kaa sushia. Otto ei salettii ehi. ärsyttävää.

Miriamin kaa mietitää tatuointeja ja mis nähää ja millon. huoh. Islanti? Istanbul?

Jyväskylän reissu pitäs neiti R:n kaa buukaa nyt lopullisesti. odotan sitä kovin. Lapin reissukin on enää silausta vaille hoidettu.

ja se mitä ei oo hoidettu niin on...aika moni juttu. vitun miljoona emailia mun inboxissa nyt vaikka ihan alkajaisiks. ainahan mä on huolehtinu että mulla vapaa-aikaa on mutta tää työttömyys nyt alleviivaa sitä kohtuu hyvin että aikaa on, ja jos silti vastaa vaan 5/10 emailista päivässä tms niin...? siis keskimäärin puolet vastausta kaipaavisa jää hoitamatta. ns. työasiat eli valokuvausjutut yritän jotenkin saada väännettyä koska kyse on kuiteski ...income...sisääntulo...ei...no mikä lie sana nyt olikaa, mutta elanto tms.

jeesus näitä ihmissuhdesössäyksiä. ihan liikaa kysymysmerkkejä ja keissejä. tähän pitää saada jotain vitun selvyyttä.

ärsyttää vihreät "paremmat ihmiset", ne on ku joku uus porvarisukupolvi, olevinaa lähtökohtaisesti vastakohta mut henkisesti yltää samanlaiseen geenivirheeseen. luin just jostain kun joku brassaili et se kännykkäliittymien puhelinmyyjille heittää et "onks teil ekosähköö toimisossa jne..." sit ku ne on ett öö ei...ni sit se on vitun tyytyväinen ja kiva kiitti moi. toi on vitun hyödytöntä ja sama ku ne ku kutsuu jehova tms sisää jotta pääsee vänkää niiden kaa. ihreys on olevinaa oikeutus millaiselle tahansa idioottimaisuudelle. sen puhelinmyyjän työpäivä ei parane siitä ollenkaan että tollasesta vittuilee, koska kun sillä ei ole vaikutusta mihinkään niin ei jäljelle jää muuta kuin vittuilu. asioihin vaikutetaan ihan toisella tavalla, myyjille vänkääminen (ellei ne ole yksityisyrittäjiä) on aika turhaa. viesti EI mene eteenpäin ja mikään EI muutu. terveisiä asiakaspalvelusta vaan. Alepan kassalla on kans turha alkaa valittaa kuin ei oo tarpeeks reilun kaupan tuotteita tarjolla. se kassa ei asialla mitään voi tehdä eikä kannata edes yrittää. mut jos pitää jollekin omaa paremmuttaan ja ekotietoisuuttaan esitellä ni kai se kaupan jono on helvetin kätsy paikka. voi taas juvtella tehneensä päivän ekoteon.

tiedän et sit kotona ei ehkä tuu laitettua viestiä jonku palautesivun kautta mut ei se tee puun haukkumisesta yhtään fiksumpaa.

pitäs käydä kangaskaupas hakee sellasta nauhaa kengännauhoiksi. vanhat on liian lyhyet. ja hiukset pitäs värjää. siivoomisesta en enää sano mitään, oletan että tää orja-ratkaisu hoitaa sen. sienipastaa meinasin tänää tehdä, eli ihan niinku ruokaa. jos pyytäs Artun ettei ihan itelle vaa+ kyllähän noi mun pöperöt tietää mutta Artulle ne on perinteisesti kelvannu, muille en kai kehtaiskaa tarjoo. nyt rupesin tosin miettii et oisko ketää muuta ketä vois mitenkää ajatella. Marialle soitin, sille ei sovi tänää. Tiitan kaa olin yhteyksis eilen ja se on koko viikon busy eli ei kannata kysyä.

taidan siivoo vähän.

No comments: