February 18, 2009

piiri pieni pyörii :)

vaihdoin joku aika sit pari sanaa yhden vanhan eksän kaa, vuosimallia -99. nimeltään Juho. vaihdettiin kuulumiset ja työpaikat ja pieni epäilys heräsi että yhteistyökuvioita saattaisi tulla. ja kas... näin kävi, ei siis edes mun aloitteesta, mä en hoida noita kuvioita meillä. tänään Juho oli sitten meidän toimistolla käymässä ja menin mukaan paltsuun (muuten en ois), oli kiva jälleennäkeminen. Juho on töissä uusmedia- tai mikä lie isossa firmassa, ja me ehkä tehdään sit jotain niiden kaa. mut et puhua bisnestä eksän kanssa? hauskaa sekin. Juho oli ihan samannäkönen ku ennen oikeestaa. asuu espoossa ja koira ja nainen on. sovittii et mennää kaljalle täs joku kerta ja pistetää yhteistyöbisnekset kerrasta uusiks :D

eilen Karo oli täällä kattoo kun surffaan nettiä :) se vuorostaan on duunissa sellasessa myöskin isossa mestassa jota valtio rahottaa ja se on Internet-jutuissa siellä, ja nyt tekee jotain isompaa strategiaa tai semmosta... no, kuiteski, siihen liittyy että se halus tietää mitä joku 'oikeasti netissä elävä' ihminen tekee... ihan käytännössä siis. varmaan se muitakin käy kattoo, kun meitä on niin moneks. mut et me sit istuttii ja syötii thaimaalaista mitä se toi ja mä säädin normaaliin tapaan... oli ihan hauskaa :)

eiliset uutiset oli taas... karkotettu somali jota ei muka/kai/ehkä oteta takaisin somalimaahan. sitä harmittaa kovasti. niin varmaan. ilkeät suomalaiset. heittää pihalla taparikollisen kerran vuosikymmenessä. voi meidän kanssa.

ja "Tšudov ei ihmettele tappouhkauksia: Venäläiset voivat reagoida näin". no, kerrankin joku on rehellinen. että sellasia ne venäläiset on! mutta jos mä sanoisin noin niin olisin rasisti. vähän kai niinku neekerit saa sanoa toisiaan neekereiks, mut muut ei saa. ja naiset saa kai sanoa toisiaan bitcheiksi mutta... eikun hetkinen, luulen et kaikki saa sanoa naisia bitcheiksi, siinä ei ole ongelmaa? mutta venäläiset. joo, me on nähty miten ne voi reagoida.

heh, GM harkitsee tehtaiden sulkemista mm. Bochumissa. eikö ne ole kuullu että siellä ei vittu tehtaita suljeta! se on jokseenkin laitonta, tai ainakin koko saksa boikotoi koko firmaa ja siitä maksetaan iso raha. saksasta ei noin vain lähdetä. hitto, miksi toi kuulostaa niin tutulta??

luin myös että GM heittää pihalle 47 000 ihmistä. se on jo munkin mielestä kohtuullinen luku. yleensöä uutisissa riehutaan 500 ihmisen potkuista. ja joo, Tuusulassa se onkin iso määrä muta silti, ulkomaisistakin yrityksistä saa joskus lukea samaa.

katso tätä vielä kerran... :D

PUPU!

No comments: