March 04, 2009

alusvaatehimoshoppaaja on kohta 29v, tuli vaan mieleen

jos mulla jotain flunssantapaista oli niin pääsinpä taas laittoman vähällä. vähän on nuhaa ja yskää, mutta juuri mainitsemisen verran. että se siitä taas.

töissä oli tänään joku proffa luennoimassa nukkumisesta ja unesta, menin kuuntelee. oli mielenkiintoista settiä. nyt panostan taas vähän enemmän siihenkin. vaikka onkin mulla aina ollu kova prioriteetti.

kävin vähän ostoksilla kans tänään, alusvaatteita (as usual), paitaa ja huulipunia. yhteensä meni oikeesti joku 30e, kaikki oli jossain hullussa alennuksessa. paidat 2e, housut 2e jne. ja että clarinsin huulipuna 8e?? kyllä, sitä voi tapahtua.

kiva kun aamut on nyt valoisampia. espoossa on lunta ihan reippaasti, heijastaa hyvin viel. vaikka aika hätäseen se espoota n, huomasin yks aamu dösäs missä espoon kyltti oli tien varres, näin siitä lahden yli työpaikan...linnuntietä joitain satoja metrejä. silti, jos kävelis ni ainaki kilometri. että siitä maksan sit sen ytv kk-lipun...

se yks mies joka oli about kk sit dösäs ja katottii toisiamme, oli taas yks päivä, mut istuin ekassa paikassa ihan dösän ees ja taakseen on vaikee nähdä... mut kun se jäi pois (etukautta) niin se katsoi, tiesin muutenkin et se oli huomannu. se oli kyl aiempi dösä mil yleensä meen, toivoisin et se taas joku aamu tulis mun kaa samas.

tänää firman it-tyyppi ei ollu duunis ja kaipasin kovasti apua, sille tuli sijainen joka oli aika siististi (käsittellisesllä tasolla) pukeutunu ja tatskattu, mukavan oloinen. työpisteellä heti tutkin netin ja nyt tiedän sen vaimon harrastuksetkin. no, se tieto nyt oli ihan tarjoiltuna. parin tunnin päästä se kirjotti (sisäsessä chatissä) että oonks mä suzi9mm? sit heitettii ihan hyvää läppää loppupäivä. en muista oikeastikaan sen nimeä joten on helppo kutsua sitä vaikka Pekaksi. Pekka on burleski-jutuissa mukana (vaikkei selkeestikään lavalla), ja meillä on yhteisiä tuttuja :) varsinainen it-tyyppi on myös tosi jees, Heli nimeltään. sen luona kun joudun ravaa sillon tällön ni tulee juteltua aina vähän nörtti-juttui. duunikaveri Tero on kans nörttihuumorin ystävä, ja olemme (vuodella tai parilla) tiimin kuopukset joten onko mikään ihme että hekotellaan aina jollekin tyhmille jutuille. on hyvä vaan että töissä on joku tai joitakin samanhenkisiä ihmisiä...

eilen Paavo oli mun luona käymäs. istuttii vaa ja juteltii niitä näitä. ei oikeen mitään muka mainitsemisen arvoista, mutta oli tosi jees. puhuttiin et perjantaina näkis sen luona ja kattos leffaa ja jotain ruokaa laittas. tosin sen vastuulle se jää kun mä EN VAAN OSAA. :)

on unohtunut kirjoittaa ylös että HTC-puhelimella soittaminen ja tekstailu alkaa jo jotenkin onnistua. vaikka helppoa se ei ole. sen sijaan, kun nettiä aloin käyttää niin perskules, sehän on smooth. operan selain oletusarvoisesti, olen tyytyväinen. ja mese, käytän sitä paljon töistä lähtiessä viihdykkeenä. mut et...oishan se kiva jos ne puhelinominaisuudetkin ois yhtä näppäriä. jotkut kokee et ne on. mun mielestä pitäs olla niin idioottivarma käyttöliittymä että kuka tahansa nokiaan tottunut, tai puhelimiin tottumaTON osais käyttää, tai keksis suht iisisti miten se menee. tai ehkei se ole aloittelijoille suunnattu. mutta... tuskaa on välillä. mutta jos jotain hyvää ni onpa kiva soitella miten päin vaan kun ei puhelinlaskua tarvii miettiä. en mä ikinä ole ollut puhelinlaskusta huolehtija, mutta onhan se mukavaa ettei sitä 'ole olemassa'.

äidille meinasin Artun kaa mennä käymää sunnuntaina, kun on luvattu hääpäivän teemoilta käydä, mutta soitin ja äidin mies sano että äiti on niin huonona ettei se oo ehkä hyvä idea. tota en sentää oo kuullu aikasemmin. ehkä siksikin että äiti ei ite sanois noin. se haluu nähä mua aina niin paljon, oli missä kunnossa tahansa. sillä on nyt joku tyrä ja se pitäs leikkaa, mutta eivät pidä asian kaa mitää kiirettä (lääkärit), ni sen oleminen on vähän (normaalia enemmän) tuskallista. jos ei nestemäinen morfiini auta ni sit on asiat päin persettä. mutta niinhän ne tässä maailmassa on.

huomenna tulee iso ulkomainen pomo käymään ja pitämään jotain tilaisuutta (en oikeen kyllä tiedä mitä), pitää ihan pukeutuu ihmisiks. laitan siis suorat housut ja jakun, mikäs siinä. voin sillon tällön tarvittaessa tehdä niin, aina ne on sit ne samat kledjut mut kun ei noita juttuja usein oo niin huomaakohan kukaan? ostin kyl tänääkin suorat housut mutta en oo nyt varma miten mä tykkään niistä... no, ne oli 2e.

No comments: