March 06, 2009

perjantain koti-ilta

Suomalaisen Kirjakaupan kanta-asiakkuudesta on nihkeä päästä eroon. etenkin jos on hukannut kortin. myymälässä se ei onnistu. webissä voi kirjautua 'tililleen' vain kortin numerolla. mitään asiakaspalvelua ei ilmeisesti ole, ainoastaan joku "palaute + ehdotukset" lomake... jes. kaikki muu kai hoituu myymälöissä. tiedän että asiakas emailista pääsee varmaan eroon jollain ...hmm, itse asiassa...sen lopussa ei ole mitään unsub-linkkiä, eli en pääse siitä eroon. mutta vaikka pääsisinkin, haluan nyt vaan ihan periaatteessa eroon. en ikinä melkeen osta kirjoja kaupasta, ja sen kerran kun ostan niin se tuskin on mikään kanta-asiakas tarjous... niin ja ei kiinnosta ketä on ens keskiviikkona aleksin myymälässä kirjailijavieraana.

kamppi ei oikeen vieläkään lämmitä mua. olen yrittänyt, kuljen siitä sentäs joka päivä ohi. ei vaan oo mun kauppoja. vaikka, mitä ne nyt sit edes on ne mun kaupat? Stockmann ja H&M? Zara? Spirit Store ja Vero Moda on ainoita ehkä kiinnostavia, mutta eipä jälkimmäisestäkään ikinä mitään löydy nykyää ja ensin mainittu on jossain 10. kerroksessa....ei viiti vaivautua.

työkavereiden kaa ollu puhetta et nyt kun on koko tiimi koossa (kun se uus alotti tällä viikolla) ni pitäs pitää jotain pientä juttua, siis meiningillä ajatus tärkein. esimies ehdotti ens viikkoa niin mennää sit syömää/juomaa. ja ite ehdotin et oisko to kun sillon n mun synttärit. en oo ikinä ollu töissä syntymäpäivänäni, aina jotenki järjestäny vapaata mut nyt ei onnaa tai en edes yritä. ni jos nyt ollaa töissä ni vedetää sit ihan iltaan asti sillä teemalla?

se uus tyyppi, Jan, ainakin tietää asiansa ilmeisesti, on päässy hyvin juttuihin mukaan ja tajuaa asiat... hyvä kun nyt jos sekin perehtyy kaikkeen tekniikkaan ni sit niitä on 2, Janilla vielä sellasta eurooppa-tason manager-valtaa nin ehkä saadaan asiat pyörii ja sillee... nyt on tuntunu vähän jumittamiselta hetken, et mikään ei ikin muutu. mut et ehkä...

se töissä käyttöön ottamani CRT ei ehkä sittenkään enää ollu elämänsä kunnossa, tai en jaksanu lähtee selvittää syvällisesti, kun kuvasuhdekin oli väärä läppäriin nähden jne. tilasin viikko sit Dellin 24" mikä työkavereillakin on, ja se tuli tänään. kerrankin yllätyin positiivisesti tekniikan saralla, se oli kevyt kuin mikä ja kiinnitty telineeseen sellasella klik! tekniikalla. helvetti että asiat on kehittyny jostain... ja kun laitto piuhan kii ni pari sekunttia haki ja sit se ruutu oli siinä just eikä melkee. meni oikeesti joku 5min siitä kun avasin laatikon.

oon nyt miettiny et hitto himaanki pitäs hankkia vaikka isompi näyttö. ainoo et kun mul on noita laatuvaatimuksia niin voi olla vaikeeta rahottaa tarpeeks hyvää. mä sit en sekunttiakaan voi istua rahojen päällä, suunnittelen niiden käytön jo ennenku ovat tilillä. mutta mitäs väliä sillä on... pääasia että asiat skulaa.

eilen oltii Memphisissä taas istuu Neiti R:n kaa. tai syömäs oikeestaa. siellä palvelu on kyllä vähän kehnoa aina, en tiedä missä omissa maailmoissaan ne tarjoilijat elää. en ole edes mitenkään über-vaativa mitä tarjoiluun tulee. mutta safka tosi hyvää. se kympin skumppa lohduttaa myös.

ja sitten, kirjojen nettishoppailua pliis. olin taas hetken optimistinen ja tsekkasin joidenkin kirjojen (ihan kohtuu 'isojen'/tunnettujen) saatavuuksia HelMet-kirjastohausta... aika hiljasta. tiedän että suomalaisessa kirjastossa on ihan ok valikoima kansainvälisessä verailussa, jopa hyvä, mutta ei siellä silti ikinä ole mitään mitä minä haluan.

No comments: