March 18, 2009

yritän kaveeraa nukkumatin kaa, mutta väkinäistähän se on

oon muutaman vuoden tauon jälkee nyt alkanu himoitsee taas tummia huulipunia. se on kyllä kausi- ja itseilmaisujuttu, että mitä mä naamaani törkkään. nyt on tällänen meininki sit. tarttui kaupasta tänään mukaan 3 huulipunaa. olen tällä kertaa keksinyt pyörän uudestaan, eli peruspunaisen. joulupunaisesta snadisti tummempi/sinertävämpi. no, valtimoveren sävy on lähellä...

postissa tuli eilen Chuck Liddellin Iceman-kirja, ja aloin lukea sitä työmatkoilla. tänään saapui The Savage God, pitää katsoa sitä myöhemmin.

kävin kahvilla yhden Veeran kanssa, jonka tunnen netistä viime vuoden puolelta. ei siinä mitään, kunhan ihmeteltiin maailmaa, etenkinsen ihmissuhdekiemuroita.

olen nyt muuten ollut ehkä hissukseen ihmissuhteiden kanssa, tai etten ole kavereitakaan nähnyt niin paljoa - kai. no, eilen tapasin kyllä pikaisesti serkku B:n.

hankin tänään laatikon työpöydän alle (töissä), että saan ajalat mukavasti ylös. vien vielä villasukat kans työpisteelle, olen usein ilman kenkiä ja etenkään sukkikset ei lämmitä tarpeeks mun kylmiä takatassuja.

ei vittu Guns N Roses, kuinka ysärirokkia tahansa, oN vähän vitun hyvä... tuote tosi kunnossa.

ja kitara... mä en tedä niistä mitään eikä kiinnostakaan mutta kyllähän tää nyt saatana kuulostaa hyvältä;

2 comments:

Rhea said...

Hi,

I was just looking through other peoples blogs and found yours. pitty I understand just half of it (my finnish friends have yet to teach me suomalainen), but i really like it.

btw, i read in one of your posts (June 14, 2008
frutti di mare ) that a certain frontman of a certain NY metal band is into submission.
shock! is that true? do you have any links to that forums? would be a shame, really.
thanks
Rhealicious

jenni said...

hey Rhea

i cant remember/find the forums anymore but im sure if you google enough you'll find this info. indeed many sources said it is true about his prefeences. and sad inded...although of course everyones to free to like whatever...

sorry to hear that you cant read finnish, i guess most people cant, heh, but i hope you enjoy the rest of it...

take care.