May 27, 2009

millanenhan lasku näistä tulee

no, vähän henkisesti rankka oli tuo legolandia-reissu... ensin mentii johonki hammaslabraa missä äijät tuumaili mitä värejä mun posliineihin laitetaan...(tosi vaaleita tietty! mut ei mitään out there, mun omia värejä ovat, (M1 ja L2 vitapan 3D väriskaalasta) sit istuin reilu 2 tuntii siin tuolis kun 'vähän' hiottii. eka vanhat muovilevennykset veke, ja otin oikeen kuvankin au naturel. sitä ei olekaan nähty vuosiin, että millaset ne jennin hampaat OIKEESTI on. ja sit hiottiin siitäkin vähästä sen verta että hirvitti katsoa. tikut jäi. jee. otettiin muotti joka lähetetään labran pojille. toivottavasti ne siellä Porvoossa OSAA nyt sit... jostain standardi-muoteista vetästiin mulle muovipalikat tähän sitten kahdeks viikkoo, ei ole mitkään kovin hienot, mutta menee kai nää. toista ykkösen ientä vähän leikeltiin kun se oli alempana kuin sen kaveri. jeesus kuinka kamala ajatus. eihän se tuntunut mutta silti. ne puudutuspiikit sen sijaan tuntu aika reippaasti, kyynelkanavat auki vaan :) on nyt vähän punottavat ja elämää nähneen oloiset noi ikenet kaiken kaikkiaan mutta olen tässä jo pari päivää saanut purskutella tollasta jotain desinfiointiainetta ja jatkan nyt, eiköhän ne siitä.

olin kuiteski tosta sen verta väsynyt ja jotenki stressissä...niin kaaduin sit sänkyyn aika heti kotiin päästyä. vieläkin aika tuima toi näkymä peilissä, muovipalikat on mitä on, tuntuu hassulta ja pitää yrittää varoa niitä. eiköhän irronnu pieni palanen heti viime yönä vasemman kakkosen kulmasta. sitä se täti varoitteli, näitä ei voi kiinnittää kunnolla kun pitää saada ne sit irtikin, on sit riski etteivät kestä. rasittavaa.

pitää alkaa keskittyy ens viikon tatskoihin nyt...

ja mitäs sit keksitään. jennin self-improvement project on ikuinen. no joo. mutta mitäs tässä elämässä pitäis tehdä jos ei miellyttää itteään kaikin keinoin. myönnetään että tatuoinnit on vähän ylimääräistä koristelua, mutta hampailla on kyllä väliä, se hymy... se on... tärkeitä juttuja! luin tossa jotain keskustelupalstalta kun ihmiset lähinnä arvaili tai oli tietävinään kaiken laminaateista tai ainakin mielipiteitä oli.... huh huh. "pitäisitte hampaistanne sen verta hyvää huolta ettei tarvis laittaa mitää laminaatteja". joo, asiahan menee just näin :) ja jos synnyt yksisilmäisenä niin pidät kans sit siitä sellasta huolta ettei tarvii mihinkää kauneusleikkauksii mennä, ne on turhia ne, ja kalliita. ja turhia. paskaa. et tarvii kahta silmää.

nyt on työtilanne se että mä haen uutta taas. ei ole hauska olla tässä taas hakemassa mutta parempi kyllä nyt näin. vähän on heikosti just sellasta mun osaamista vastaavaa duunia. no surprises there. ulkomaille voisin lähteä joten katson sieltä.

miten niin olen stressaantunut vähän.

No comments: