July 29, 2009

oli aika lämmintä tänää

heräsin neljän jälkeen ja kävin luomukaupassa siinä hesarilla (Galleria Keidas?), 5e mozzarella-patongin ostin. plussana voi sanoa että ei ollut mitään pullamössöleipää, vaan ihan täyttävää tavaraa. mutta makupuoli oli oikeesti aika keskinkertainen, picnic voittaa tän erän. ai mitä että totta helvetissä mitä tahansa paskaa pitää syödä jos se on luomua, ja hymyillä päälle. vihreiden juppien kokouksessa saa sit sädekehän pään päälle kun on niin saatanan hyvä ihminen.

no siis, voisin mä sellaisen uudestaan syödä, mutta ei tule ikävä.

katottiin yöllä Artun kaa Hangover jota on ylistetty kovasti. ja traileri on loistava. mutta oikeesti en tiedä miten kukaan voisi perustella sen olleen mitään muuta kuin keskinkertainen amerikkalainen huumorileffa. sen jälkeen katottiin Sex Drive, josta en ollut edes kuullu, mutta joka oli ihan loistavaa teinihuumorisettiä.

mun pitäs hoitaa yks sertifikaatti englannin opettamiseen liittyen. parin kuukauden homma. ja jos syyskuun lopussa hivuttais itsensä Istanbuliin taas? palkkakuitti tuli, palkkapäivä pe. ei hyvältä näytä. nyt kelan papereita täyttämään, pitää vaan ottaa kopio tosta palkkakuitista ja ehkä ne näkee että vittu naisella menee huonosti ja saan sitä jotain osapäivätukimitälie...

nyt pitää kysyy jos joku lähtee puistoo istuu mun kaa. muuten katon vaa leffoja!

No comments: