August 17, 2009

jälkihoito

olihan vittu pileet. käy vaan kunnolle tommonen juhliminen. ja tänään sain jonku viiruksen, kunnon räkätauti ja kurkku kipee ja koko hoito. ettei olis sikamaista laatua tämä, se on ikävä se kun Finnair ei kai vieläkään laske sikalaisia koneeseen. vaan en minä sitä ajatellut toitottaa jos on kipiä olo.

viimeinen yö meni pikkasen myöhäseen, tallustelin kämpille joskus kuudelta. saksalaiset tytöt lähti mestoilta kahden jälkeen, ne ei jaksanu kattoa kun suomalaiset juo tai olivat aikeissa tehdä niin. Esko ja minä tuumittiin että prkl, CAN YOU FESTIVAAAAAAL ja mentii ostaa lisää juotavaa ja sit tanssii Paul Oakenfoldia. oli hyvä ilta.

Faith No More, joka ei ole mun mikään ykkösbändi, yllätti todella positiivisesti. Miri sai mut mukaansa jonnekin sinne yleisön sekaan ja ajattelin että jaaha, no katotaan nyt sit tämä... mutta en edes kyllästynyt. Mike patton is teh sex. nii ja osaa se kai laulaakin jne jne

oli vaan törkyhyvä festari, ruokaa israelilaisesta wokkiin ja arabialaiseen, kaikkea erikoisempaakin ohjelmaa ja isoja teatteriesityksiä. jazz teltat jne kaikki. ja paljon klubeja yöllä, tonne myytiin jopa jotain yölippuja, joilla pääsee vaan siis bilettään klo 23 jälkeen. teknoilumestat oli aika täynnä mutta ei siellä muutenkaan meno yöllä hiljentynyt, terdeillä tanssittiin pöydillä ihan vakioon. on myös kiva ettei kukkaro liikaa keventynyt, oli tosi halpaa. kalja tais olla puoltoista euroa ja puolenlitran viini jonku 2,2e.

että olisi kiva palata joskus tuonne...

katoin uusimman True Bloodin ja itkin silmät päästäni, voi herraisä että on hyvä sarja, vähän emo joo mutta so? toimii.

No comments: