August 29, 2009

lauantai alkoi klo 17, just ehti kauppaan

BB on vasta alussa ja kaikki tuutit on täynnä sitä. mua vähän ärsyttää se että sinne yritetään saada väriä 'väkisin', joku puolet asukkaista on jostain itänaapurista tai muuten vaan ei-suomalaista syntyperää. toi kuulostaa rasistiselta, mutta mua ei vaan haittais jos 14 asukasta edustaisivat jotakuinkin maan väestöä. no sit siellä ei olis yhtään ulkomaalaista. se yks olis ok kyllä, mut nyt on liikaa. ja miten voi edes olla kun en katso koko sarjaa?

ostin pitkästä aikaa Imagen 3,95e kun oli. Simo Rantalainen joko on tai kuulostaa vaan aika aggressiiviselta. hehkutti jotain kuinka vihaa kissoja ja jos ajais päältä niin peruuttais vielä varmuuden vuoks ja ne on tyhmiä ja itsekkäitä jne.... mistä moinen viha? miksi vaivautua?

Quentin Tarantinon haastattelu oli kyllä hyvin kirjoitettu. piti katsoa kuka sen tekii. Samuli Knuuti.

toi torstaiöinen hölmöily antoi kyllä hyvät morkkikset. onneksi bileet oli sentään jees ja noin, sain ihan itsekseni olla nolona kotona vaan. olin kuvannut myös pitkähkön videon, sieltä Kämpistä tai mikä nyt sit olikaan. ei pystynyt katsomaan kokonaan, vihaan itseni kuuntelemista, videolta tai nauhalta...

sovin kuvauksen huomiseksi, hahaa, hyvä jenni! no, se on ainakin alku. sit tarvis enää ottaa kuvia. tulee mieleen kun joku vähän aika sitten selitti kuinka sen kuvausta harrastava kaveri oli hankkinu jonkun saatanan 50mm 1.2 linssin tms ja kai jotain muutakin vitun hienoa. totesin että kiva, nyt sen tarvis enää ottaa hyvä kuva. kyseistä henkilöä en tunne mutta aika paljon on välineurheilijoita (missä ei sinänsä mitään vikaa, laji kuin laji), jotka vaan runkkaa niitä putkiaan... lopputulos on sitten jotain vähemmän inspiroivaa. mutta se nyt siis kai on se lajin henki, mun nähdäkseni. laadukkaat vehkeet voi helpottaa pääsyä hyvään lopputulokseen mutta tae ne ei ole, ja taidetta voi kuvata vaikka laatikolla jossa reikä ja lyijylevy tai miten se meni. sudenpentujen käsikirjassa oli siihen ohjeet, muistan kun olin pentu ja mökillä, yritin kai rakentaa sitä mutta puuttui jotain osia. rakensin sit jotain muuta kivaa.

soittelin kans serkku B:lle ja sovittiin että nähdään ensi viikolla. sillä on laskettu aika helmikuussa. lapsuuden bestikseni Johanna S lähetti virallisen hääkutsun, olin kyllä jo tietoinen häistä. se on kans syntyny samana vuonn ku mä, kesällä. tää on selkeesti pariutumis/perheellistymisikä tämä 29... se alkaa konkretisoitumaan. ne häät on vaan heinolassa jne... rupesin nyt miettii kun katson jotain "ajo-ohjeita" että jahas...mites mä kuvittelen tonne meneväni ja poispääsy ois kans aika kova juttu. niin vitun ihana kuin heinola onkin niin en halua jäädä jumiin sinne. enää uudestaan.

No comments: