October 27, 2009

itsensä aktivoiva

meni sunnuntaina sitten vähän tv-sarjojen katsomisen puolelle. venyi maanantaille asti oikeestaan. ja sit piti tehdäkin jo töitä. ei ehkä mikään yllätys että tipuin töiden jälkeen täysin. nukuin jonku 15h... mun vaan piti nähdä Paavo maanantaina, sitä ei nyt sit tapahtunut, mutta oli mulla ollu kello soimassa ja onnistuin lähettää jonku unisen sekavan pyynnön että siirretään vähän...en kehdannut kirjoittaa syytä, mutta tässähän se nyt on.

tänään sit ehkä vähän virkeempi päivä? vois vaikka syödä jotain vaihteeksi, se jäi eilen välistä.

pyykitkin pitäs hoitaa.

neiti R muuttaa tällä viikolla Helsinkiin päin, hurraa! voi olla että kutsun itseni kylään välillä... jos ei muuta niin halvempaa ainakin vierailla kun ei tarvii seutulippua kustantaa... lupasin mennä perjantaina auttaa muutossa. siitä sit Sebastianin bileisiin. ja lauantaina on VV:n synttärit. on varannut läheisestä ravintolasta yksityistilaisuuden, eli on kai isomatkin juhlat. tai ainakin päheet.

tällä viikolla olis kai se halloween leffa-juttu, mikä se oli, Night Vision? mutta en ole moneen vuoteen saanut mentyä ja tämä vuosi tuskin on poikkeus siitä.

miks kaikki sarjat tuntuu olevan jollain vikkotauolla hä?

No comments: