October 11, 2009

menikö tää taas avautumiseks

toi naantali-juttu on ollut hesarin ekana uutisena jo varmaan vuorokauden. hei maailmassa tapahtuu muutakin. vai eikö? no ehkä, mutta tota uutista klikataan hyvin, tarvii olla hyvät click-ratet mainosten takia, vitunko väliä jos yritetään olla uutismedia.

se siitä.

sain tänää kuulla jostai it-ammattilaisesta ku myi asunnot ja veneet ja autot ja muutti thaimaasee yksityisyrittäjäks. se on ihan reipas veto. se oli laskenu et voi tienaa 15e/päivä. mikä on tietty siellä ihan ok summa. mutta vaatii vähän ballseja tehdä noin jos on 'ura' jne kaikki suomessa.

etäisesti tuntemani Tero (entinen työkaveri) ja sen vaimo myi/luopui kaikesta omaisuudesta ja lähti kiertää aasiaa, tai maailmaa, en tiedä mikä se tavoite nyt oli, mutta blogi on täällä (KauasPoies). kuulostaa todella hyvältä vaikkei ei olekaan ehkä mun vaihtoehto.

mua vituttaa kun omalla nimellä (periaatteessa) kaikki on niin rajoitettua, etenki jos on jotenki normityyppi, kuten meiksi on, ja haluaa pitää sosiaaliset suhteet jne. "pekan kaa käytii kaljalla" kun oikeesti pekan kaa käytii kaljalla joka pääty siihen et se yrittää väkisin heruttaa ja sit oksentaa ja sammuu. tommosia asioitahan oikeesti tapahtuu. mut blogissa kaikki on vaan tasaista paskaa. "kävin synttäreilla" "kävin bileissä" "tapasin jukkaa". joo. mutta mitä oikeesti sattu ni hohhoijaa. ja mun omat hölmöilyt, ei niitäkään vaan viiti. no elämä on, jenni, mitä itket. saat sentää tilittää intternetissä ja jopa itse valita mitä tilität, intternetti on olemassa 24/7 sulle ja edes gestapo ei vahdi mitä kirjotat. vaika joku just selitti et 'tosi toriassa' ruotsin supo:lla on nyt oikeus vauhtia mua, tai siis ruotsin läpi kulkevaa dataliikennettä. niitä varmaan kiinnostaakin jennin asiat niin helvetisti. sanosin että olen aika otettu jos ne poijjaat siel vahtii MUN tekemisiä. siinä voi pari terroristia tms mennä ihan ohi kun luetaan jennin maileja. tuskin. en jaksa innostua perinteisistä isoveli valvoo-kauhisteluista.

kukaan ei halua että kukaan tietä sun tekemisistä mitään mut jos tyynellämerellä on tsunami ni sukulaiset tukkii poliisin linjat ja pitäs HETI tietää että onko se meidän Jukka-Pekka siellä jossain ja onko se kunnossa? jos ei poliisi tiedä vaikka ni on huono poliisi. kirjotetaan lehden valituspalstalle että huonoja ovat, tehotonta toimintaa. eikä meille ole järjestetty kriisiapua vaikka me ei tiedetä missä meidän Jukka-Pekka on. vittu muuttakaa lähi-itään tai 50 vuotta taakkepäi.

hukkasin punaisen langan. tai joudun myöntämään että sitä ei ollut.

baarissa tuli telkusta 007 ja rakastettuni. olihan se kiva nähdä taas vaihteeksi, mutta aika hiljaiseksi jäi meidän ilta Espoolaisen perheenisän kaa ku telkkari oli siinä lärvin edessä. tai 2 telkkua. ei voinu katsoa mihkää näkemättä Roger Moorea.

nii, ja hämärintä oli että näin baarissa yhden tutun! en muista pojan nimeä mutta viimeksi näin sen, tai tutustuttiin, hostellin aulassa Istanbulissa. se on turkkilainen mutta opiskelee tääl taikissa muistaakseni. tosi mukava. mut kuin hämärää et se oli käymäs 'kotona' ni tavattiin ja sit nään sen jossain kallion kantakapakassa. pieni maailma. annoin korttini ja toivoin et oltais yhteyksis tai et vois nähdä. se kun sano et niiden seuraa vois liittyä mut tuntu et voisin olla espoolaisen kaa kahestaa, en usko et olis skulannu se yhtälö siinä. mut sen kaa vois jutskaa enempi joskus kyl.

No comments: