November 23, 2009

miten se maanantaikin tollee

mulla piti olla tänää deitti mutta olin vieläkin niin väsynyt jotenkin sunnuntain jäljiltä että mikään kofeiini ei pitäny mua pystyssä ja peruuttelin... siirrettii keskiviikolle.

kauppaankaan en ehtiny kun oli taas päikkärit menossa ja Karri soitti ja puitiin lauantain meiningit. totesin iltapäivällä etten ole syönyt mitään lauantaina bileiden jälkeen ja söin omenan. nyt kuitenkin kaipasin jotain täyttävämpää mutta kas kun ei ole mitään. kaapissa joku pastapussiateria. laitoin sen tulille ja totesin että paraste ennen päiväys oli 2007. millä oikeudella nää kuivamuonat menee ikinä vanhaks? :(

ei siitä kyllä hyvää tullu vaikka en oo varma oliks se siks et se oli vanhaa vai koska siin oli jotain soijaa. se ei oo mun juttu yleensä. ei voinu syödä kokonaa.


Soininvaara ja pakkoruotsi
. näin just.

chatin FB:ssä yhden uuden elokuvaohjaajatutun kanssa, mistäs muusta ku elokuvista. päätin että katson Toisen karroksen lauluja (Roy Andresson), annan mahdollisuuden. ja suosittelen herra ohjaajalle Calvairea. traileri ei vakuuttanut mutta se on kieltämättä vähän paska. noin muuten me ei olla mistään samaa mieltä paitsi Irreversiblestä, et siin on jotain spessua kun vaan jaksaa odottaa.

No comments: