June 08, 2010

vakuuttavaa toimintaa

no jos olen ikinä toivonut et voisin nukkua joka päivä pitkään ni se ainakin onnistuu nyt. mut eipä ole sit iltaisin sosiaalista elämää kun on töissä. eikä enne töiden alkua jotenki saa mitään aikaseks.

Leena Rauhalan haloo niistä wicca-kirjoista on taas tyypillistä kristittyjen monopoli-uskonto-shittiä. lapsille sopii vaan jeesus ja pyhä henki, kaikki muu on kiellettävä, kun ollaan muka länsimainen holh...sivistysvaltio ja kaikkee. ja onpa tyhmä kustantamo ettei julkaise niitä. mitäh, meidän kirjoissa on wicca-mitä? onneksi me ollaan niin paljon fiksumpia kuin muut maat ja osataan suojella meidän pienokaisia kaikelta 'erilaiselta' ja 'oudolta'. se on niin VAA-LAL-LISTA! parempi että ahdistuvat normaalisti ja tappavat itsensä rippiristi kaulassa.

skepsiksenkään 'tempaus' (vittu mikä sana) ei saa multa pisteitä. jonkun homeopaattisten nappien vetäminen torilla tuskin todistaa muuta kuin epäonnistunutta huomiohakuisuutta. joskus kaikki huomio on hyvää, mutta skepsiksen kaltaiselta yhdistykseltä toivoisi jotain...loogisempaa ja perustellumpaa. niiden puutetta kun ne yleensä kritisoi. eihän moderneista masennuslääkkeistäkään voi vetää övereitä, tarkoittaako se että ne ei ole lääkkeitä ollenkaan? homeopation toimivuuden idea (ottamatta kantaa siihen toimiiko se) on kai pitkäaikaisessa altistuksessa niille pienille määrille tiettyjä aineita...? kukaan tuskin on väittänyt että niillä vois tappaa itsensä. ja apteekki on pullollaan mömmöjä joilla ei voi. aivan turhaa paskaa tuoki veto. keksis jotain vähän olennaisempaa, ei toi todistanut mitään homeopatiasta.

mulla on sellanen toisen aallon sopeutumiskriisi täällä ehkä. firmat kusettaa ja ryssii 1-0 eikä niitä saa mistään vastuuseen tai mitään korvaamaan, ravintolassa ei ole sopivaa valittaa kun ruoka on pohjaa palanu tai viini on selvästi huonoa... ei vaan oo tapana jne. ja on snobbailua pyytää ranskalaisten sijaan perunoita jossain muussa muodossa, niinku muussina. pyysin kyllä kerran, ja sanoivat ettei onnaa. puolessavälissä ruokailua kuitenkin ilmestyi joku velli siihen, eli paikallinen "perunamuussi", ja talo tarjosi. se oli vähän juustolla maustettua, mutta ihan jännää. eli vaatimuksia ei voi esittää mutta joskus asioita saa ihan ilmatteeks vaan. toisinsanoen kuluttajalta puuttuu vähän kontrollia. tai niin mä koen.

äsken tänne tunki joku lähisairaalan lääkäri, mitä lie kotivisiittejä tekevät... halus mitata verenpaineen ja oli niin saatanan puhelias vaikka mun englanti varmaan teki hyvin selväksi etten vittu tajua sanaakaan. kovasti sitä kiinnosti mun paino ja tupakointitavat ja viinilasia haisteli myös. kommunikoin että poikkis on ulkona ja tulee kohta takas niin lähtihän se sitten siitä matkoihinsa mutta vitun creepy oli, yritti vielä turkkilaisittain poskisuudelmia. tarjos jotain yrityslahjuksia (siis sen sairaalan logolla olevaa rannekelloa) kans. ja kysy olenko venäläinen. kiitti vaan.

niin, Soneraltahan saa 'upealla' diilillä iPhonea. tällä sivulla Sonera tarjoaa mahdollisuutta rasti ruutuun "Kyllä, haluan surffata netissä lähes rajattomasti niin paljon kuin haluan." lähes rajattomasti niin paljon kuin haluan? hmm, nyt linkki ei enää toimi, toisin kuin toissapäivänä. sinne Sonera kuitenkin itsekin linkittää täältä (osta verkkokaupasta). vertailuhinnastosta löytyy todella vastustamaton kuvaus iPhonen netistä;
"Netti-palvelu on tarkoitettu puhelimiin, joissa on suurikokoinen näyttö tai kosketusnäyttö. Palvelulla käytät nettiä lähes rajattomasti: sillä esimerkiksi luet sähköpostia, katsot nettivideoita ja lataat musiikkia. Kiinteä hinta 9,90 €/kk sisältää 1 Gt surffausta verkon täydellä nopeudella.
Tilaa Omilta Sivuilta

Kun olet käyttänyt 80 % nettipaketistasi, saat muistutuksen tekstiviestillä ja ohjeet mahdollista lisätilausta varten. Kun pakettisi tulee täyteen, voit jatkaa internetin käyttöä kännykälläsi, mutta palvelun nopeus on enää 64 kbit/s. Halutessasi voit tilata loppulaskutuskauden ajaksi puoleen hintaan uuden, saman kokoisen nettipaketin kätevästi tekstiviestillä. "


tänään alkaa uusi kurssi, 2 levelin englantia. eli opetellaa neuvoo tietä ja sopii tapaamisia ja puhuu menneessä aikamuodossa. katotaan miten se menee... 19-22, mutta itse toimistolla, ei tarvii mihinkään firmaan mennä.

No comments: