September 15, 2010

etenee

nyt on vähän yskää päällä. ikävä vaan kun töissä pitää jonkun verran puhua... tänään alkaa uusi kurssi, se suomensukuinen firma. mutta ilmeisesti vaan 2 oppilasta. vaan sekin ehtii vielä muuttumaan moneen kertaan kun Turkissa ollaan.

tänään on palkkapäivä kuitenkin ja ilmeisesti palkka tulee ajallaan, minulle ilmoitettiin. erikoista se että asiasta ilmoitettiin, yleensä saa jänskätä töihin mennessä, kun joskus on päivän myöhässä. silti, päivän myöhässä on turkkilaisittain vielä ihan hyvä.

perhetuttu joka Sysmässä on hoitanut isäpuolen kanssa käytännön asioita ni ilmoitti että hautajaiset on 2.10. se tosin puhuu siunaustilaisuudesta, enkä tiedä mikä ero niillä on vai mitäänkö, onko toinen uusi sana? ruumiinavaus pitää tehdä eli se kai venyttää tuohon asti. varasin lennot suomeen tuoksi viikonlopuksi ja yhden arkipäivän papereiden hoitoon ja noin. voin allekirjoittaa jotain valtakirjoja sille tyypille joka tekee perunkirjoitusta tms ja ehkä sitten vältyn lisämatkoilta. vaikka olisi tietty kiva tulla suomeen ja pidemmäksikin aikaa...nyt ei kyllä töiden takia viiti eikä muutenkaan ihan tunnu siltä. ja sit kun tulee ni olis kiva jos olis rahaa siihen alunperinkin, tämä hautajais-juttu nyt tietty hoidetaan vaikka millaisilla tappioilla.

perhetuttu kyseli mitä mieltä olen siitä tuhkasta, äiti oli toivonut yhtä ja seurakunta ehdotti toista, eli sukuhautaan uurna. tuhkien sirottelu maahan vaatii erikoislupia, joten äidin mies oli alkanut miettiä sukuhautaa. sanoin että voin hoitaa lupien paperisodan mutta mies saa päättää mitä tehdään.

mulla on kylmän sään vaatteet täällä aika vähissä eli saas nähdä mitä kehitän hautajaisiin päälle. ei sillä että niin olisi tarkkaa... ketä oikeasti kiinnostaa mun hameen kunto tai pituus? ei ainakaan mun äitiä enää. jotain mustaa ja iisiä niin eiköhän se oo jees.

sit alan tietty kehittää listaa asioista mitä suomesta pitäs ostaa mukaan tuomisiks.

No comments: