October 07, 2010

päässä tikittää

katsoin huuto.netistä jotain ja totesin etten kohteen yhteydestä löydä mistään "ilmoita asiaton kohde" nappia, tai ehkä se on niin piilossa? no jokatapauksessa minulla oli muutakin ihan asiallista kehityskeskusteltavaa mutta eipä pääse mitään kirjoittamaan jos ei 'tunnistaudu' ja se lystihän maksaa 2e. ei siis paljoa mutta ihan periaatteessa säätöä sekin. eikö muka muuten pysy keskustelu yhtään aisoissa?? eli ilmeisesti todellisia ongelmiakaan ei pääse ratkomaan jos ei maksa.

tääl on nyt yhtäkkiä tullutkin paljon viileempi, eilen oli 15C illalla. ihanaa eilen illalla oli se että oppilaat oli ikävöiny mua, ne ei ollu digannu sijaisesta.

tällänen sivu kuin Islamin aikapommi kertoo "totuuksia" islamista. huh huh. kaikki mitä kukaan muslimiksi luettava on ikinä tehnyt on kyllä löydetty tonne. "kunniamurhat ovat erittäin yleisiä muslimimaissa" ja muuta pientä liioittelua ehkä löytyy. melkeen kuulostaisi että kunniamurhat on yhtä yleisiä kuin suomessa perheväkivalta! jos koraanissa joku lause on niin siitä on ääri-tulkinta tuolla sivulla. tuli mieleen miltä raamatun "silmä silmästä" ja muut ohjeet kuulostaisi tuollaiseksi infoksi koottuna. mun suosikkeihin on aina kuulunut että kuukautisten aikana nainen on niin likainen että teltassa on pysyttävä ja häneen ei saa koskea ettei tartu. mutta onneksi kristityt on aina olleet niin järkeviä ja mitään ylilyöntejä ei ole eikä tapahdu, etenkään paavin siunaamana. muslimithan ei mitenkään voi olla maltillisia ja harrastaa uskontoaan valikoidusti?

oikeesti, katolisen kirkon papit hoitelee pikkupoikia varmaan paljon ahkerammin kuin lähi-idässä kunniamurhataan naisia. silti, väärin mikä väärin. eurooppalaisia vaan on aika helppo pelotella islamilla kun niitä nyt euroooppaan on muuttanut ja etenkin niitä ääriaineksia. Turkistakin voi sanoa mitä vaan ja miksei ihmiset uskoisi, tottakai se on niin, jotenkin loogista kun ne on niitä mussslimeita. voisi olla paljon vaikeampi kuvitella että Turkin lait (uskonnosta erotettu valtio, toisin kuin Suomessa) olisi samaa settiä eurooppalaisten vastaavien kanssa. ne kun on monet sieltä suoraan kopioitu kun Ataturk pisti maata pystyyn. siinä kun Ruotsi varmaan miettii että pitäisikö moniavioisuus sallia muslimeille niin Turkissa se on laitonta.

tuolla linkittämälläni sivustolla mainittiin myös että koraanissa naisten ympärileikkausta suositellaan, mutta annettu linkki säkeeseen josta tuo ei kyllä aukene minulle. en ole kuullut että muslimit moista tekisi, eikä ollut lääkärikään. saati että olisi työssään nähnyt. mutta jos suomalaisella sivulla niin lukee niin pakko sen on niin olla?

ylipäätään mua vituttaa kuinka tuolla kirjoitetaan muslimit sitä ja tätä ja lapsille opetetetaan sitä ja tota... oikeasti ei mitään erottelua äärimuslimeihin vaikka nehän tätä mainetta on kerännyt. yli miljardi muslimia elää ympäriinsä kuitenkin, jos ne olis kaikki jihadia tuolla tekemässä niin luulen että meitä muita ei juuri enää olisi. munkin oppilaat, työtoverit ja naapurit sekä avulias kaupansetä varmaan haluaa leikata mun pään irti kun esiinnyn niin avokaulaisissa paidoissa ja ties mitä. syyriassa myös mut kivitettiin monta kertaa ja kamalaa oli, jep. no, en ole tietenkään niin perehtynyt asiaan kuin tämä islamin asiantuntija.

mitä Turkkiin vielä tulee niin ei kai ole poliittisesti korrektia mainita missään että kunniamurhia täällä toteuttavat lähinnä idässä asuvat kurdit. tämä myös aiheuttaa kränää 'perus'turkkilaisten ja kurdien kesken, mutta ei tietenkään selitä muita monen monituisia ongelmia ja keskinäistä sotaa. mutta mistä vaan lähteestä löytää tiedon että kurdit pitävät kiinni näistä hardcore-perinteistä ja ne näkyvät sitten koko maan luvuissa, myös turkista eurooppaan muuttavat turkkialaiset ovat monasti juuri kurdeja. Iranissa on kai enempi vähempi sharia-laki ja siksipä suuri kurdivähemmistö ei siellä erotu ainakaan tässä suhteessa valtaväestöstä.

kurdeista vielä että olen tavannut niitä valtion hommissa, oppilaana ja muuallakin, eli kuten kai minkä tahansa vähemmistön kohdalla niin osa on sulautunut valtaväestöön ja se on siis ihan mahdollista vaikka siis heidät tunnistaa ulkonäöltä tahi nimen perusteella.

hesarista: "Virolaiset huolestuivat Puhdistuksen väkivaltaisesta Viro-kuvasta". anteeksi, kirja olisi pitänyt kirjoittaa sittenkin Norjasta, kuka nyt Virosta haluaisi lukeakaan. harmi ettei se "saa kirjoittaa vaan kivoja juttuja"- sensuuri päde suomessa julkaistuihin kirjoihin. minä olen huolissani The Expendables-elokuvan antamasta väkivaltaisesta latinais-amerikan kuvasta.

huuto.net vastasi mailiini että "ilmoita asiaton kohde" nappi on olemassa mutta vain tunnistautuneille käyttäjille. no voi voi. en näe tässä mitään järkeä jos ilmoitukset kuitenkin ylläpidolle menevät tarkistukseen. yritän keksiä muita webbisivuja jossa ollaan näin vaikeita. rekisteröitymistä voi vaatia vielä mutta maksullista tunnistaumista?? minkä lafkan omistama toi huuto.net olikaan, kuka tekee rahaa sillä että minä parannan palvelua ilmoittalla sinne kuulumattomista asioista?

1 comment:

Denizkizi said...

Huh huh, mitä propagandaa. Kulttuuri ja uskonto ovat aivan eri asia. Olen samaa mieltä kunniamurhista kuin sinä, niitä tapahtuu lähes pelkästään yhden vähemmistön parissa, mutta ei puhuta siitä kovin suureen ääneen...