December 23, 2010

joulukinkku olis kuulemma 60e jos jaksais sielt istanbulin ainoasta possuteurastamosta sellasen hakea

eipä uskois että on joulu. oppilaat tänään kysyli jotain ja hmmentyiivät kovasti kun kerroin että huomenna on se joulu, josta he toki ovat joskus kuulleet mutta on jäänyt vähän epäselväksi milloin se sllanen on. ei kyllä itsekään uskoisi ellei lukisi FB statuksia. mistä tulikin mieleen ettei silmään ole pistänyt joululahjapaperi tai ehken ole vaan muistanut katsoa... huomenna jos ostas ni ehti viel paketoida lääkärin paketit.

yli puoli vuotta kun on nukkunut puoleenpäivään niin jatkuvat aamuherätykset on vähän jänniä. olen ehkä hiukan avittanut aikaisin nukkumista kemikaaleilla (antihistamiini-sukua, ei mitään koukuttavaa, kiitos lääkäri) huomenna viel viides päivä, sit saa nukkua.

ainii ja lauantaina jouluillallinen.

puuh. taas nukkuu. ja aamulla työmatkalta katukaupasta hedelmiä eväiks, jos vaikka niillä selviäis. töissä ajattelin olla neljään. pitää ehtiä kuitenki siivoo ennenku se mies sielt illal tulee. ja työpaikalta tuli tälleen hyvissä ajoin maili ja tekstari tunti sit et niillä olis bileet huomenna, ovat kai opettajilta kuulleet että ne juhlii jotain ihmeen joulua....

taas yksi päivä puhelimen kanssa taisteltu. mutta silloin kun sillä leikkii ja lähennä heartrate-tuloksiani tektarilla lääkärille niin on se aika ihkua. miksi kaiken pitä olla niin vaikeaa, miksi Androidin on pakko olla niin ennenaikaisesti syntynyt ja VAIHEESSA?

No comments: