February 01, 2011

jotain eteismattoa pitäs lähtee kaupoilta ettii...

kannoin eilen ton lääkärin tammenvärisen hyllyn tohon kadulle ja spraymaalasin mustaksi. sitten venasin tunnin ja maalasin uusiks ja sit loppukin jo maali. odotin viel tunnin et kuivu ja kävin sit hakee sisälle. nyt pitäs käydä kai sit ostaa lisää maalia et vois spreijaa loppuun?

myös vaalean tammen värinen yöpöytä on jonossa, mulla on valkosta maalia sitä varten...

viikonloppuna meidän summerissa oli viel sellai hassu ominaisuus et sillä aukes alaovi. ilmankos sitä rimputeltiin, ihmiset tuli sillä taloon sisään. nyt asia on kuitenkiin itekseen tai jonkun tahdosta korjattu, ihan hyvä...

kaikki vanhat matot - joista osa ihan ok- on liian pieniä... täällä tosin kun on puulattiat eikä kaakelia niin ei ole niin kova tarvekaan peittää talvella. mutta keittiö näyttää vähän orvolta kun vanha matto peittää lattiasta ehkä 10%... lääkäri vei autolla muut metot eilen pesuun, löysi paikan jossa oli pesu 3,5tl/m2. lasku oli sit 67tl kuiteski :S ja se kestää viikon! 3 erilaista käsittelyä kuulemma. pöh. yritettiin löytää isoa...mikä se on...autopark-pihaa, jossa pesula, ne kun yleensä pesee mattojakin halvalla mut ei nyt taas sit löytyny tietty tähän hätään... siellä ne pesee ja voit hakea huomenna tai ylihuomenna kun on kuivia.

meidän suhteessa ollaan viel siinä vaiheessa ettei mua ärsytä noukkia miehen sukkia lattialta. muut vaatteet kuitenkin löytää tiensä pyykkikoriin ihan itse yleensä. wc-kannen laskemisesta ehkä tulee keskustelu seuraavan vuoden sisään kyllä, ennustan. ja mies vielä tiskaa kaikki tiskit mukisematta. mutta hankintalistalla on se tiskikone myös.

No comments: