March 27, 2011

epileptikko-kalhu

Knut olikin sitten epiletikko, kuten kuulemma isänsäkin. mitenköhän tälläset pärjää luonnossa vai pärjääkö? niitten ei ehkä kuulukaan pärjätä? minähän olen kyllä mielelläni pelastamassa eläimiä jotka ei luonnossa pärjää, ja liitän eläimiin enemmän inhimilisiä ominasuuksia kuin kokomuuslaisiin, joten ehkä mun tulkinnat on joskus ristiriitaisia.

eilen taistelin fonttien asentamisen kanssa, mun windows käyttäjäprofiili on ehkä korruptoitunut, sen oloisia ongelmia tuli vastaan. nyt on toooosi ikävä SUPERPUPU-konetta. ei sillä että sen kanssa elämä olis ollu tai tulis olemaan aina täydellistä, mutta meille oli kehittynyt jos sellainen suhde ja musta se skulas tosi hyvin. ehk on vaan mun tapasta haikailla menneitä? muttaa kyllä mä täsä vähän pohdiskelen että miten saisin sen tänne.

pohdiskelen vähän muutenkin että mihin suuntaa sitä tässä oikeen on menossa mutta se on aika hedelmätöntä. kaikki on vaan tavallaan aika auki. mietin et joo jossain vaheessa haluun takas suomee, ja jossain vaiheessa haluisin viel asuu jossain toisessakin maassa ja mitenköhän työkuviot ja kaikki muu... ja eilisen askartelun jäljiltä on kynnet kuivuneessa liimassa ja nekin pitäs siivota. mä yritän aina pelaa varman päälle ja haluaisin että kaikki olis selkeää ja turvallista. olen ehkä jo vähän oppinut siitä joustaa täällä mut viel on matkaa.

1 comment:

Marianne said...

Minä oon kyllä koneen tuonu lennolla mukana Lontoosta Suomeen ja takasin kerran jos toisenki. Kunnollinen case laatikko ja sinne niin hyvät styroksit ja fyllit kun saa. Sitte vaan checkaa 'fragile' osastolla sisään. Ei koskaan oo ollu ongelmaa.