April 24, 2011

hmmm...jännä juttu

on kyllä ollu viime aikoina olo että vanhennun. mietin mihin kaikkeen se liittyy. esim. kavereihn jotka on itseä vanhempia ja käy botoxissa ja sit mä käyn kans. okei. sit ku katon elokuvia joissa on henkilöitä ku tekee samoja asioita ku mä tein nuorempana. ja kun nään ihmisiä jotka on mua nuorempia joissa nään ehkä jotain omanlaistani, aikoja sitten. ja alkaa mussa olee kaikkea vikaakin. no jalat on aina ollu mitä on, käveleminen on aina ollu nihkeetä - ja tutut on saanut rauhassa ajatella että olen snobi tai laiska kun en lenkkareillakaan halua paljoa kävellä. mutta istanbulissa ongelma on korostunut, luupiikit löyty ja sit ehkä jotain vielä kaupan päälle... sit päässä alko jotenki pois surisee kun tänne muuton jälkeen tuli se konversiohäiriökin... luulin sen menneen mutta nyt keväällä napsahti taas maaliskuussa kerran. no big deal, mutta ikävä todeta että mun päässä on vaan jotain häikkää kun se vähän välillä päättää lässähtää 10 minuutiksi tms. ja nyt keväällä alko taas ihottumaa tulee, mitä lie aurinkoihottumaa mutta mulla on siihen voiteet... ja mitäs vielä. no varmaan muutakin on, stressin takia lähti puolet tukkaa viime syksynä (kiva että oli alunperin niin paljon ni ulkopuoliset ei huomannu). ja sit kaikkea muuta mistä en viiti kirjoittaa. mut siis pointtina et nainen alkaa brakaa.

meidän verensokerilaite (tai mikälie) oli ehkä rikki mutta aamulla se näytti mulla korkeeta verensokeria...(siis diabetesvaara kai käytännössä). se kun neulastaan sormenpäästä vähän verta. verenpaine oli normaali. lääkärimies on nyt innostunut mittailemaan lukuja vähän enempi ja toki minä työnnän käteni sinne myös.

menin baariin tänään vaihteeksi. siellä tuli puheeksi kun ne soitti 70- ja 80- hittejä niin jonku italialaispariskunnan hitin jäkeen niiden lapsi oli kidnapattu eikä ikinä löytynyt. siitä tuli mieleen Sharon Taten keissi ja halusin ilmaista että mitenköhän se äijä selvis moisesta....ei oo helppoo??? mut sit en muistanut kyseisen elokuvaohjaajan nimeä, vaikka tiedän leffat jne.... no Volkan jolle asiaa selitin ei kans muistanu vaikka sekin muisti tyypin naamaa myöten. sit se kysy sen kaverilta. ja se kysy sen kaverilta ja sit kaikilta kysyttiin (baarissa oli klo 1:30 ehkä enää 10 henkeä, joten...) mutta KUKAAN ei pystynyt muistaa nimeä. se Sharon Taten ohjaajamies joka on ollu "maanpaossa" pedofiilisyytteitä X vuotta... me muistettiin sen elokuvat mutta ei nimeä. mun paskapuhelin ei tietty halunnu mennä netiin mitään kautta mutta joku onnistui katsomaan sieltä. Roman Polanskihan se oli.

mitä Polanskin pedofiliasyytteisin tulee niin en ollut paikalla joten paha sanoa. mutta vain siksi että käytetään pedoflia-sanaa niin en jaksa lähteä barrikadeille, sitä on niin helppo sanoa kaikkea... onhan se alaikäisen hyväksikäyttöä jos alle 16-ikäistä painaa. esim. auktoriteetin nojalla, mutta tiedän kyllä on 15vuotiaitakin jotka lähtee siihen ihan mielihyvin ja jopa pyrkii siihen, tietty. luonnolllista kun siinä iässä hormoonit on jo olemassa ja kaikki ulkopuolinen shitti ja oletukset. siinä pitäis tietysti aikuisella tula raja vastaan, mutta jos ei tule niin ei maailma mun mielestä siihen aina kaadu. tosi tilannekohtaista oikeesti. 15-vuotiaitakin vaikka on NIIN joka lähtöön... mutta jos uhri itse sanoo (kuten teki) että annetaa olla...niin voidaan aatella että naisraukkka ei vaan enää jaksa taistella vanhoja TAI ehkä se tietää oman vastuunsa asiasta. who knows. mutta vähän on fiilis että nyt on tehty kärpäsestä härkänen. vaan, ei voi tietää.

No comments: