April 09, 2011

taitaa mennä kämpän laittamiseks koko viikonloppu

herätys oli klo 9 kun maalaria piti lähteä hakemaan satamasta. olin vähän kokenut syyllisyyttä siitä että tilattiin maalari (100tl/50e) mutta kun se alkoi jotain seinäreikiä kitillä tms täyttämään niin tajusin että ehkä jäljessä on oikeasti vähän eroa kun se tekee. toisaalta, jos en maalarinteipillä peittäisi lattialistoja niin se maalaisi nekin osittain. moni asia on turkissa epävarma mutta yksi asia on varma ja se on se että kun maalataan niin mitään ei peitetä tai suojata maalilta. yritetään välttää mutta sit käy miten käy. ja kaikki ikkunanpielet, valokatkaisimet ja lattialistat on aina vähän maalissa. tämä koskee myös kauppoja ja julkisia kulkuvälineitä jne. maalia käytetään vapaamielisesti usein ja paljon, se on kätsy tapa peittää joku mitä ei esim. jaksa poistaa.

maalari on jo moneen kertaan ilmaissut mitä mieltä on valkoisesta seinämaalista. hänen mielestään huoneesta tulee nyt ihan liian kirkas ja valkoinen on mauton valinta. ehdotti että käytäs ostaa pieni purkki beigeä ja sekotettas se valkoiseen jolloin saatais sävytetty valkoinen, mutta mun mielestä se hieman pilaisi alkuperäisen ajatuksen. jos haluaisin sävytetyn valkoisen seinän niin olisin ostanu sen väristä maalia... lääkäri joutuu olemaan meidän välissä ja selvittää sille että "sori tää mun nainen on nyt ihan pakkomielteinen tästä, ei voi mitään...". liian kirkas olohuone. jep, semmonen meille. jos jossain vaiheessa selviäis meidän täällä asumisen tulevaisuuskin, ja se että lopetetaanko medän vuokrasopimus ens tammikuussa ja joudutaanko tosiaan maalaa seinät takas ennalleen... voisin hyvin inspiroitua maalaamaan koko asunnon valkoiseks ja sit lisäämään niitä värillisiä seiniä.

olen nyt aktiivisesti seurannut vaaliuutisointia. ulkomailla ollessa sitä tosiaan vähän fanatisoituu ja muutuu nationalistisemmaksi tai jotain. yritin myös suomalaista työkaveria painostaa äänestämään. tänään on Istanbulissa toinen ja viimeinen äänestyspäivä."Runsas miljardi euroa olisi tarkoitus jakaa luonnonturmasta selvinneille käteisenä, mutta järjestö ei tiedä, miten se selviytyisi haasteesta." ...no, ei mikään kiire. miettikää ihan rauhassa. siellä ne japsit odottaa? onneksi Punaisen Ristin hommiin ei kai kuulu tällästen häslinkien suunnittelu, niinku et miten helvetissä rahaa tai apua jaettaisiin katastrofin jälkeen. sen kokoinen konserni tuo Punainen Risti taitaa olla että niillä on parempiikin miettimistä kuin joku tollanen... no nyt ne voi pistää rauhassa projektityöryhmää pystyyn, katsoa minä päivänä "se kiva" neukkari on vapaana ja miten muilta kiireiltä ehtis ... sit vois esim. varata jonku orukka-reissun ppaikan päälle ja sen jälkeen jatkaa pohdintoja. muutaman sata konsulttia (kallita mielellään, eikun hups, eihän niitä jalpoja olekaan) voisi kans palkta valmistelemaan jotain raporttia tätä japanissa tapahtuneesta, etttä mitä siellä niinkuin on tapahtunut ja kuka ja missä tarvitit sitä rahaa... itse asiassa, asia voidaan hyvin ratkaista sillä, että palkataan vaan tarpeeksi konsultteja, siihen ton miljoonan tai biljoonan saa uppoomaan nopeemmin ku nyrkin pe...njoo mä meen nyt lyhentää noi verhot.

1 comment:

laura.sirkia said...

En nyt sitten päässyt sinne Taksimiin tänään, joten äänestys jäi minulta väliin painostuksestasi huolimatta! :O I'm sorry! :(

Valkoinen on muuten paras seinäväri, sanoi maalari mitä tahansa! ;)