May 04, 2011

sade piiskaa

kauheeta sähläystä ollu tää viikko. mutta töihin olen tullut ja mennyt aika vapaasti... kun on niin auki kaikki edelleen. palkkasin kuitenkin tanskalaisen ihmisen tiimiin koska sellainen tarvittiin. huomenna ja pe ajattelin olla kotona. kyllä tässä nyt kaikki tietää mitä on tekemässä tai tekemättä. to-iltana haetaan arttu & eufemia kentältä joten pe toivon että voisin vähän hengaa niiden kaa päivällä. sääennusteet lupaa kyllä vaan ihan hirveetä :( tää on joku vuosisadan paskin kevät turkissa. musta on tullu kauheen sääkriittinen tänne muuton jälkeen. suomessa on kuitenki aina melkee kylmä ja pimeetä niin turha siitä on valittaa.


mulla on aika pitkä lista hommia ennen lauantaita... pitää siivota sitä ja tätä, ruuvata hyllyjä seinään ja kaikkee. sit pe-la pitää ostaa kaikki ruoat ja juomat. tilasin artulta et tois kentältä yhden vodkan viel boolia varten... en ole tosin miettiny boolireseptiä vielä sen tarkemmin.

kulmakarvojen kestopigmentointi alkaa olee normaalin näköinen nyt, ylimääräinen väri hilseilee tyylikkäästi pois... en ole jaksanut oikeen rasvata niin usein ku pitäs. mutta että lauantaiks olen ihan kuosissa varmaan.

lääkärillä alko se uus duuni, sillä on epämääräisiä yövuoroja pari viikossa ja päivisin se on aika ahkerasti opiskellu sitä sen erikoistumiskoetta varten.

No comments: