June 06, 2011

joka suuntaan

päädyin jotain foorumijuttuja (työn puolesta) lukemalla etsimään aikatauluja Istanbul-Odessa laivalle. ei ole mitään käsitystä missä Odessa on mutta kuulostaa tutulta ja nyt on hinku itselläkin mennä. löysin sen aikataulunkin siis... :) hmm, hintatiedot ei olekaan niin innostavia.... nevermind then.


eilen tapasin yksiä Irakin kurdeja joidin tutustuin netissä kun ne oli tulossa Istanbuliin lomalle.eka ulkomaanreissu heille. oli tosi hedelmällisiä keskusteluja Irakin tilanteesta ja alueellisista eroista ja vaikka mistä, pieni oppitunti taas jennille. väittivät että pääsisin Pohjois-Irakiin rajan yli ilman viisumia. tämähän kuulostaa jo mielenkiintoiselta. pitää selvittää. julkista liikennettä siellä ei ole joten taksilla pitäs kulkea. mutta on kuulemmat rauhallinen alue ja niin poispäin. kuulin jo kaikista paikallisista herkuista ja "nähtävyyksistä" jotka pitäs tsekkaa jos sinne menis. mutta tää olis hyvä et olis kontakti siellä koska ihan itekseni en vältsisti halua oleilla.

mutta ehkä voisin keskittyä tuohon suomen reissuun nyt kuitenkin. pitäs alkaa tekee taas aikataulua että missä ja ketä ja milloin... se on vähän realistisempi urakka kun noi mun "amazonin sademetsään alkuperäiskansan kanssa"-jutut...

olen halunnut esitellä lääkärille Tallinnaa mutta viimeksi se jäi, mietin että saisinko nyt sen jotenkin aikatauluun... pitää katsella risteilyjä.

väsyttää.

No comments: