June 03, 2011

mitäs täs

mulla oli kesäihottumaa taas rinnuksissa mutta äkkiähän me myrkyt hommattiin ja sit kävin viel lisäks dermatologilla joka neuvo lisää myrkkyjä ja nyt iho on ok. jee. onhan se niin väärin että apteekissa myydään kaikkea ilman reseptiä mutta kyllä se helvetisti helpottaa elämää sillon kun tietää mitä tahtoo.


aloin selvittämään tuota siideriasiaa suomenkielellä, nythän lääkäri on hoitanut noi siiderijutskat, konsultoinut välillä Volkania että mitä pitäs tehdä ja itekseen selvitellyt paikallisilta foorumeilta. minä kelasin että suomesta vois saada hyvin jotain tarpeita ja lähdin nettiin seikkailemaan... en tajua puoliakaan mitä siellä puhutaan ja kaikilla tuntuu olevan omia tapojaan. huoh. laitoin sähköpostia yhteen nettikauppaan ja niidenkään sepustuksia en meinaa tajuu... ravintosuola? no, sain siihen jo suomennoksen., sit jos vesi on kovaa niin...tai jos vesi on pehmeetä niin... ööö... mikä vesi? ja mistä minä tiedän onko vesi kovaa? etenkin pullotettu vesi? en ole varma mutta luulen että me ei oo edes sinne pönikkään laitettu vettä, mehuja vaan. tää onkin aika haastava aihe. pitihän se arvata että sitä ei voi vaan pintaa raapasta ja hankkia perusinfoa vaan pitää kaivaa perusteellisemmin ja sanakirjan kanssa... helvetin hankalaa.

mutta kai mulla alkaa olemaan jonkun sortin ostoslista nyt. ehkä. en ota selkoa noista "jälkikäytettävistä" ja muista nyt oikeen... päätä alkaa särkee...työkaveri avasi ikkunan toisella puolella toimistoa ja taas siellä on hirveä meteli, eli joku mielenosoitus. vasta viime viikolla oli viimeks. mitään käsitystä mistä nyt on kyse. toivottavasti siitäs syksyksi suunnitellusta internet-sensuuri-filtteristä. siinä yks syy miks välillä huolestuttaa tän(kin) maan suunta.

No comments: