July 07, 2011

ei yhtikäs mitään uutta

taas on uutisia luettu.


Karrin mainitsema murha.info jäi mieleeen joten menin katsomaan sivuja. se on ihan normi harrastelijasivu joka näkyy laadussa ja "asiantuntevissa" mielipiteissä. Eritoten huvitti asiaan vihkiytyneiden reportaasit/keissit/suomennokset jostain ulkomaisista lehtijutuista, kun ne oli tehty artikkelityyliin mutta tekstin taso oli heikko, tai ei ehkä vaan sitä vaan täynnä hassuja sanavalintoja. muutenkin keskustelupalsta tuntui olevan täynnä jotain ihan muuta suomea puhuvia. mietin että onko näin millä vaan keskustelupalstalla (olen kuitenkin muutamia lukenut) vai olisiko jotenkin oudosti kertynyt tuonne murha.infoon jotain keski-ikäisiä kajaanilaisia (yhdistelmä joka voisi juurikin siis aiheuttaa tätä mielenkiintoista suomenkielen käyttöä). tai ehkä nää oli vaan nää kyseiset viestiketjut. no, ehkä mun suomi on ihan yhtä jännää...

tämä "Helsingin kellarimurhien työryhmä" oli myös jännä. joku porukka on käyny tutkimassa kerrostaloja joissa on murhia tapahtunut 70- ja 80-luvuilla. kuvia on otettu ja asiaa pohdittu perinpohjin. no, harrastuksia ihminen tarvii eikä tuo ole haitallista. kyllä mullekin synkät aiheet kelpaa.


mulla on outo fiilis. ehkä vähän etäinen.

Iistä oli löytynyt 7000 vuotta vanha hauta. no jopas jotakin.

ja uutiset sanoo että "huhut uudesta iphonesta voimistuvat". 8 megapikselin kamera. sehän on vitun hyödyllistä sillä linssillä ja laadulla muutenkin. ihkuu, 8 mekapikseliiii! arvostan etenkin zoomin poissaoloa....not.

Gam of Thrones oli vaan 10 jaksoa? kyynel!

No comments: