October 23, 2011

lauantai-yönä Engan-sängystä tilitettyä

katselin meidän ns.viinakaapin sisältöä tänään. siellä on edelleen avaamattomana Tallinnasta asti kesäkuussa tuotu 'metsämaasika' likööri. se maasika jaksaa naurattaa mua. ei oikeen tuu likööreitä tai semmossii joutuu enää paitsi jossain bileissä... me ollaan kai keski-ikäisiä, viiniä vaan ruuan kaa hymistellään (halpaa viiniä kuitenkin, vielä ei vertailla rypäleitä, molempien makuaisti on vähän niin ja näin), tai omatekoista siideriä. nyt onkin niin viileetä jo että vois taas alkaa tekee sitä, mutta kun edellistäkin on. kevään viimeinen satsi oli raikkaan omenainen, vaikka itse sanonkin.

mutta tää viikonloppuisin kotona makaaminen ja väsymys on ikävää. huomenna sentään on pläni Eufemian kanssa mennä hamamiin. ja illalla Arttu tulee. huomenna oli kans ajatus mennä hankkii pedikyyri.

Gaddafin ruumiin esittely jossain lihakylmiössä on aika groteskia. olen kai yllättynyt. mietin mitä sen vaimo kelaa, lapset ja mies kaikki tapettu. "kiittämättömät hirviöt, Muammar oli kansamme pelastaja! no ainakin se jätti pankkitilille sveitsiin sen 467 miljardia, niin huomaavainen perheenisä, piti huolta että meillä on tulevaisuus vaikka hän kuolisi marttyyrinä..." ?

No comments: