March 17, 2012

aurinkoinen jenni

aurinkoinen lauantai. ja vähän lämmintäkin on. nukuin pitkään kun meni taaaaas hiukan myöhään eilenillalla...  töiden ja turkintuntien jälkeen siirryimme baarista baariin Sennin kanssa ja Melisakin tuli paikalle. lesbobaari Bigudi tuli myös tarkastettua mutta se ei inspiroinut.

aamulla lääkäri tuli kotiin myös ja nyt suunnittelen sen herättämistä ennen kuin tulee pimeä... näkis vähän päivänvaloa yhdessä! shoppailukierroksella kävin ostamassa sille uudet sairaala-setin eli valkoisen takin ja paita-housetin (harmaa), yht. 70tl/30e. tähän asti on selvitty kahdella ja niitä on sitten saanut kiireellä pestä että ovat valmiina vaihtoon. mutta sehän oli vaan ajan kysymys että molemmat likaantuu ennätysajassa ja sitten on pulma. kun heräsin niin totesin että lattialla on mytyssä (me ei sekoteta haisevia ja eritteellisiä sairaalavaatteita oman pyykkikorin sisällön kanssa, paitsi pesukoneessa) molemmat setit. laitoin koneeseen mutta epäilen ehtivätkö kuivua aamukuudeksi.... joten se sitten inspiroi lähtemään kauppaan. se mitä olen miettinyt niin mitä ihmeellistä puuvillaa noi valkoiset takit on kun niistä lähtee veritahrat ihan kiltisti pesukoneessa?

kauppakierroksella harmistuin Namlissa eli vakio-ruokakaupassani koska siellä ei TAASKAAn ollut sokeritonta limpparia, siis sellasta sprite-tyyppistä läpinäkyvää, jotain hedelmänmakuista saattaa olla mutta en juo niitä. niitä sokerittomia on nykyään kahta merkkiä (Camlica ja Uludag) ja joskus on toista ja toisinaan toista mutta aina mä sieltä ne ainoat 2 tai 3 pulloa ostan, niitä ei siis milloinkaan ole liikaa. näin siinä lähistössä jonkun pomo-sedän oloisen ja kysyinkin että onko se pomo, oli, joten kysyin että miksi sitä sokeritonta limpsaa ei oo?? pomo oli yllättynyt, ystävällinen ja teki muistiinpanon ja lupasi että kolmen päivän kuluttua on. jes.

sitten kävin ostaa meille salaattiaineksia tuoreena katumyyjältä tai tuolta market-alueelta, ja 'meze-kaupasta' mezejä alkupaloiksi. mikähän olis suomenkielinen sana kaikille noille ihmekaupoille tuolla joissa on tuoretta jogurttia, 30 lajia epäilyttävän näköisiä juustoja, kananmunia, oliiveja tynnyreissä ja sit näitä tuoreita paikan päällä tehtyjä mezejä tai muita herkkuja? joku tuore-tavara kauppa? sit on kauppoja joissa on vaan jotain hilloja tai hunajaa ja ...maitoa tai jotain. en käy niissä. kun ei ole kokki eikä osaa edes haaveilla mistään aineksista niin on helppo itkeä Namlin liian pienen pakastealtaan luona kun ei ole edes hernemaissipaprikaa...  saati pakastemansikoita tai PIZZAA. no kuukausi sitten alkoivat täällä myydä tuoreita mansikoita eli en enää mussuta mutta pakastevihanneksien saatavuus on edelleen surkea. tuoreiden "perkaaminen" ja pilkkominen ei innosta.

ja lopulta nappasin tekelistä eli mini-alkosta 2 kaljaa lääkärille. eli meinaan kertakaikkiaan tänään kokata, tarjota kaljaa ja muutenkin miellyttää miestäni.

voisin ehkä miellyttää itseänikin ottamalla kirjan käteen (sen sijaan että katsoisin vaan telkkua as usual) ja tuunaamalla kenkiäni, projekti jonka aloitin viikko sitten. maalit vaan kestää kuivua...


No comments: