May 29, 2012

ylös, ulos ja jätskille

en reppumatkaajana jaksanut ihan hirveästi kantaa juotavaa italiasta, yhden skumpan. meillä olikin eilen (28.) kuukausittainen...jaa-a, mikä se on, anniversary, muttei vuosipäivä. kuukausipäivä sitten. moniversary. tai latinasta johdettaessa (loogisuus!) mensiversary ehkä. lunaversary? lääkäri oli kotona eilen ja heräsi illan tullen kun saavuin, mutta sen piti lukea kokeeseen täksi aamuksi joten aika vähiin jäi taas yhteinen aika.

tänään kuitenkin voidaan juhlistaa illalla myös lääkärin ekaa 8 tunnin vuoroa. eli vihdoinkin alkaa helpottaa...  nautitaan juhlaskumppaa siis vasta tänään. sain myös juuri tekstarin että ensi kuun vuorolista on tehty ja se on taas ehkä yhdellä vuorolla löyhempi kuin tämän kuun.vielä vuosi niin meidän työtuntimärät on ehkä tasoissa, 160h/kk tai jotain :D

tänään ajattelin reissussa energiaa keränneenä vähän siivota, ehkä jopa imuroida (vähän!). nyt kuitenkin odottelen vielä hunajanaamion vaikutusta naamassa - ensin pitää pitää huolta itsestä että voi pitää huolta kodista...  No comments: