August 29, 2012

pyhä sylvi ja sen mummo

uutisissa lukee että ihmiskunta joutuu ehkä kasvisruokavaliolle 40 vuoden päästä. laskin noppaa et oon sillon ehkä viel hengissäkin... mutta ei se varmaan kaikkia koske silloinkaan. jos asun suomessa ni siellä on varmaan jotain lähi-orgaanista nautaa kuitenkin...  en voi sille mitään et liha on hyvää. mutta toive olis et se olis 'inhimillisesti' (lol) tuotettua. nimim. quarter pounder illalliseksi.

mari laskee teinien älyä. pitkään ja jatkuvasti käytettynä. no uskon kyllä. ei se ihan harmiton aine ole. mutta aika moni aine aiheuttaa jotain vikaa jos oikeen överiks vetää. alkoholin liikakäytön vaikutukset on kyllä pahemmat. mutta joo.

luupiikki-kantapäät on jotenki päässy aika pahaks. ja vaikka kantapäitä särki jo valmiiks niin keksin laittaa lenkkarit (silikonipehmusteilla toki) ja sit töissä välillä ku nousin tuolilta ja niin kyllä teki pahaa... linkkasin kuin vanha mummo. yritän venytellä säärilihaksia mutta nyt tuntuu että on aika huono meininki, koko kantapää nilkkaan asti sattuu :(

torstai on pyhä mutta puhuin sen pomon kanssa perjantaiksi, kaikki on siten onnellisempia eikä meidän asiakkaat oo turkissa joten ketään ei kiinnosta milloin pyhiä oikeasti pidetään. ja mulla alkaa loma! lauantaina auton katsastus vielä ennenkuin päästään löhtee. mukavan viime tipalle menee. sehän ei siis ei menny viikolla katsastuksesta läpi. ja miksi? siksi että poliisin rekisteröinnissä poliisi on merkannut auton 5-paikkaiseksi mutta katsastusmesta sanoi että se on 4:n auto. eli käskivät mennä takaisin poliisiasemalle korjaamaan papereita. poliisiasemalle pitää varata aika mutta kahdella koneella ja parilla eri selaimella se ei onnistunut. soittaessa sanoivat että too bad, ei tänne suoraan kävelläkään voi. sopivan vittumaista. lääkäri on ollut vaan töissä ja su-ma Mersinissä sen veljen häissä ja yritti sieltäkin käsin asiaa hoitaa suhteilla muta ei onnannut. tänään nettivaraus toimi taas mutta aikoja ei ollu huomiselle kuin Gayrettepessa, toisella puolella kaupunkia. eli sinne sit, suoraan 24h vuorosta, sit takas sairaalaan nukkuun muutama tunti ja sit yövuoroa perään. jaksaa jaksaa! lääkäri soitti tänään myös valmistajalle ja ne vakuutti että auto olis 5-paikkainen sittenkin. lähettävät siitä jonkun todistuksen. voi elämä näiden kanssa. ehkä voitas mennä reissuun vaan junalla ja unohtaa nää hälmöilyt hetkeksi, mutta silloin on reitti aika rajattu.

No comments: