August 19, 2012

tänä yönä voisi katsoa taideleffan ja kuvitella olevansa vielä nuori

tää ramadanin jälkeinen pyhäsunnuntai on ilmeisesti superpyhä koska kadut on ihan tyhjillään. jotkut kaupatkin on kii. juhannuspäivämäinen helsinki-fiilis.

menin ruokakauppaan (Dia) jossa heittäydyin lopulta keski-ikäiseksi, joissain tuoteissa oli -50% kyseisen kaupan kortilla joten päätin alistua kortin hankkimiseen. kassalla sanoin että joo haluan tän kortin jotta nää tuotteet olis halvempia mulle, niin kassapoikahan nyökkäsi ja otti tiskin alta kortin, vingutti sitä ja pisti takaisin. kelas kai etten mä oikeesti mitään kanta-asiakas korttia tarvitse. no, siinä ehkä ihan oikeassa. en valita.

vaikka olihan mulla Migrosiin kortti. eka tais kadota johonkin. sitten just jonkun kerran kassalla pyysin uutta jotta saisin alennuksia, mutta pari viikkoa sit kun käytiin yhdessä Migrosissa ja ostettiin miehelle joku Toblerone joka oli -50% kortilla niin huomattiin kaupan ulkona ettei sitä alennusta oltu annettukaan. mentiin takaisin  kassalle ja nainen vaan kohautti olkiaan että no se kortti ei ollutkaan nyt jotenkin aktiivinen. ei tullut mieleen sanoa?? se oli tyypillinen täys vittupää-asenteinen akka, ei mitään pahoitteluja tai selitystä ja tosi ankea meno. olis kai pitänyt soittaa johonkin numeroon jotta sen kortin olis voinu aktivoida. ajattelin että pitäköön korttinsa ja taittelin sen ja jätin tiskille, sen jälkeen kun saatiin rahat takaisin siitä Tobleronesta (jota ei ollut ilmeisesti välttämätön saada). se kun ihmiset käyttäytyy törkeästi itseä kohtaan kyllä ruokkii vastaavia reaktioita myös, draamaqueenius onnistuu minulta nyt ihan luontevasti vaikka pidän kyllä matalaa profiilia noin yleensä edelleen.

vielä 2 päivää vapaata woohoo. meinataan mennä huomenna Sennin kaa prinssisaarille. ehkä jäädään yöksikin jos löydetään joku halpa pensionaatti. saarilla on niin mukavan rento tunnelma, niin lähellä mutta niin kaukana kaupungin humusta. lääkäri on töissä kuten yleensä, tai just nyt kotona nukkumassa mutta aamulla taas takaisin. meinaan herätellä sen kyllä syömään. enkä aio kokkaa vaan lähikahvila-ravintola Baris Cafe saa luvan toimia illallispaikkana. toisaalta sushiakin tekis taas mieli...
No comments: