December 22, 2012

kaikki on suhteellista

0 astetta, ja jenni alkaa pukeutuu suomityyliin. kerrosta ja pipoa. eilen satoi lunta ja vaikkei se maahan jäänytkään niin ilma on kyllä aika kirpeä.

tapasin klo 12 Bogacin, jolle teen sitä mobiiliappsijuttua. me tavataan aina Starbucksissa. ihan hauskaa. sit kävin kattelee joululahjaa lääkärille ja löysinki jotain pientä, mut huomenna pitää viel jatkaa et saan ok-paketin kasaan.

Melisa tulee meille tänää kuvaa sen dokkaria varten matskua. tai se kuvas mua jo aiemmin, juteltii turkkilaisista miehistä, seksistä ja lisää turkkilaisista miehistä. jne. tänää se haluu nimenomaa haastella lääkäriä. kokkaillaan samalla. lääkäri saa tehdä bravuuripataansa kun minä avustan.

sitä puhuttiin Melisan kaa et onks suominäkökulmastya eri jos on italialainen mies tai turkkilainen mies. no, must tuntuu et suomalaisen  mielestä italiainen on vähän parempi (EU?), mutta onhan molemmat 'halpoja lutkia' jos sellasen etelämaalaisen mukaa lähtee, vissii? siis jos stereotypioita ajatellaa. romanialainen menee varmaan jos ei oo mustalainen. somali on yleensä kai toivevävylistalla viimeisenä.

hitto tää turkkilainen eristys tai sen puute. on nii kylmä. lämmiys täpöllä ja villesukille silti käyttöä. tänää ei kukaa istunu terassilla mut muistaakseni viel 5:ssä asteessa jengi viihty terdellä röökaa ja juomas. oon vaa wtf. sit kun sanoo jotain kylmästä ni kaikki on et "mut sähän oot suomesta!!" - oon kuullu ton niin monta kertaa...   mut kun meil suomes on sellasia juttuja ku "eristys" ja "lämmitys" ja sit kun on kylmä ni hemmetti me istutaa sisällä. miks mun pitäs olla joku saatanan pingviini?

huomenna on paljon hommaa, siivoomista, töitä (!) (meiksi duunaa lauantaisin? no miksei kun saa itse päättää ja tänääki relasin aika paljon)   ja kaikkee...

edellee mietin uuden kameran hankkimista kadonneen tilalle. canon S95 tai S100 käytettynä, kelasin. ne on uutena ihan tuhottoman kalliita. oon kattonu sahibinden.comista parii vaihtoehtoo, haluun ehdottomasti ostaa face-to-face istanbulista jos ostan käytetyn  kerran, ja takuulla mielellää...   silti tuntuu tuskalta niin kauhee summa. mut niinhän se aina on. mut "tarviin" sen kameran. en ihan yhtä kipeästi ku afrikkalainen tarvii puhdasta vettä mut siis...  siinähän on joululahja itselle? paitsi et ostin jo itselle tänää yhden....  MAC huulikiilto 52tl/22e. huh. kylmäs vaan kun vingutin korttia ja mietin mikä prosentti mun tän kuun tuloista toi on (aika iso). tehty mikä tehty. vaalee pinkki kiilto oli "pakko saada". vähän niinku afrikk...  no joo.

No comments: